SUZE ĆE VAM SE SAME SLIVATI! "Bio je oslonac rediteljima i glumcima! Zbogom stoliki glumče i nezamenljivi prijatelju" Emotivni oproštaj Vide Ognjenović od Miše Janketića!

Slava mu!

Miša Janketić
Foto: Dejan Briza/Alo!

Komemoracija Miši Janketiću održana je u Jugoslavenskom dramskom pozorištu, a prepuna sala kolega, prijatelja i rodbine oprostila se od velikog glumca.

Jedan od govora održala je Vida Ognjenović, srpska književnica i rediteljka koja je emotivnim rečima izazvala suze kod prisutnih.

"Danas je pozoriste u crnini, napustio nas je Miša Janketić. Nadala sam se da će ga ovo proći. Bio je jednostavan, drag, nasmejan reklo bi se običan čovek, ali u njemu se krio veliki talenat. Miša više neće stajati iza zavese i čekati da izađe na scenu. Sve je prošlo, bio je jarbol u svakoj podeli, oslonac reditelju i glumcima. Njegovo majstorstvo je bilo izvorno, a dva puta ga nisam prepoznala na sceni. Nije umeo da se svađa, ali je umeo da odbrani svoju misao i pobedi u svađi. Branio se nežnošću i pobeđivao, pevao je setno i tiho, a nekada čežljivo i bolno", rekla je Vida Ognjenović, srpska književnica i rediteljka.

"Mogao je više i više, zbogom stoliki glumče. Zbogom dragi i nezamenljivi prijatelju. Slava mu", dodala je Vida.

Miša Janketić komemoracija
Miša Janketić komemoracija, Foto: J.Ilić/Alo!

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi