SRPSKI GLUMAC ODUŠEVIO HOLIVUD Boris Isaković: "Naučio sam Majku Zmajeva da psuje!"

Zvuči kao pokvareni ruski...

Boris Isaković
Boris Isaković, Foto: Youtube/printscreen

Srpski glumac Boris Isaković jedan je od aktera filma Pola Figa „Poslednji Božić“. Društvo na ovom projektu pravi mu maestralna Ema Tompson i božanstvena Emilija Klark, poznatija kao Majka Zmajeva iz sada već kultne serije „Igra prestola“.

Emilija Klark
Emilija Klark, Foto: Shutterstock

- Ema, njen suprug i scenarista gledali su neke filmove u kojima sam ja glumio i svideli su im se. Čak su gledali i film „Muškarci ne plaču“. Preko Mirjane Karanović su došli do mene, a onda smo krenuli s kastinzima. Srećom, na kraju su se odlučili za mene, iako je u igri bilo dosta naših i hrvatskih glumaca - ispričao je Boris u poznatoj emisiji...

Mirjana Karanović i Boris Isaković
Mirjana Karanović i Boris Isaković, Foto: Instagram/mirjanakaranovic

Priču je napisala Ema Tomson sa svojim suprugom, a Boris se u svoju ulogu, kako kaže, zaljubio na prvi pogled. Prisetio se i anegdote sa svojim studentima kada im je saopštio da radi kasting za film „Poslednji Božić“.

- Generaciji svojih bivših studenata sam rekao: „Deco stigao mi poziv, Ema Tomson me zove i ova mala, kako se zove, što je glumila u filmu ’Igra prestola’“. Nisam mogao da se setim imena, a nisam to ni gledao. Kad oni skočiše na mene: „Profesore, Emilija Klark se zove! Majka Zmajeva!“ - ispričao je glumac kroz smeh. 

Ema Tompson
Ema Tompson, Foto: Profimedia.rs

Kako kaže, Ema i njen suprug Greg su divni i pristupačni ljudi, a u svom poslu maksimalno su profesionalni.

- Njena porodica je prava glumačka porodica, a kao takva se puno ne razlikuje od naših glumačkih familija. Ema je veoma gostoljubiva. Prvog dana sam je zatekao na setu, snimala je pa sam je upoznao na brzinu. Onda me pozvala u šatorčić kod reditelja i tu sam gledao scenu Emilije Klark koju snima usred centra Londona u vreme Božića - priseća se glumac velike produkcije. 

Emili Klark
Emili Klark, Foto: Screenshoot Instagram

Scena u kojoj Emilija Klark psuje na srpskom jeziku kako kaže, njegova je zasluga.

- Kada kvare svoj engleski, on zvuči kao pokvareni ruski. Malo sam radio s njom, mada je bio još jedan čovek zadužen samo za to. U scenariju je malo manje bilo psovki, ali sam Emiliju kasnije, u spontanom dijalogu učio. Malo sam je iskvario - rekao je glumac u emisiji „Među nama“.

U videu u nastavku teksta pogledajte kako Emilija Klark psuje na srpskom:

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Srb VIP (@srbija.v.i.p) on

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi