DRUŽE SE ČAK 60 GODINA! Branka Petrić u svom OPROŠTAJU odala Mišine TAJNE: Mislili smo da se nikad neće oženiti, a onda se pojavila ONA!

Emotivne reči razaraju dušu...

Branka Petrić, Miša Janketić
Foto: Alo!

Bard srpskog glumišta Miša Janketić ispraćen je danas na večni počinak, a na komemoraciji su njegovi prijatelji i kolege održali govore u kojima su otkrili mnoge stvari iz njegovog privatnog života.

Glumica Branka Petrić otkrila je da se sa Mišom poznaje čak 60 godina, da su bili vrlo bliski, ali otkrila je i detalje o njegovoj ženidbi.

"Miša i ja smo drugovali 60 godina i znao je sve o meni. U neko beskrajno pozorište otišao je on, a ovih dana ponovo sa tobom uspostavljam bliskost i razmišljam koliko je lepo što si postojao na ovom svetu. Nisam se iznenadila kada je rekao da misli da je u životu mogao da uradi više. Zajedno smo postali deo JDP-a, a sećam se njegove prve uloge. Videlo se tada da će njegova karijera biti velika i uspešna. Do sada, fascinatan mi je njegov paralelni život, sa jedne strane njegov profesionani bogati život, a druga paralaela je privatni život koji je prebogat. Ko je sve to držao i bio glavni stabilizator. Naravno njegova Svjetlana. Mi smo mislili da se Miša neće oženiti, ali se onda pojavila devojka sa zelenim očima i najdužim nogama u Beogradu, balerina koja je došla iz Sarajeva", rekla je Branka Petrić.

Miša Janketić
Foto: Dejan Briza/Alo!

Ove reči rasplakale su celu salu, posebno Mišinu suprugu Svjetlanu. Pogledajte OVDE ko se sve obraćao na komemoraciji!

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi