CELA SRBIJA U SUZAMA Zbog jedne scene gledaoci ne mogu da se smire!

Druga epizoda serije napravila još veći haos

Žarko Laušević, Koreni, Foto: Printscreen

Serija "Koreni" oduševila je publiku cele Srbije. Mnogi su već nakon prve epizode ostali bez daha i shvatili da ni jednu epizodu ne smeju propustiti. Glumačka ekipa je neverovatna, pa ne prestaju da pljušte komentari.

Društvene mreže su se usijale i pod haštagom #koreni možete videti sva oduševljenja.

Serija je nastala po istimenom romanu Dobrice Ćosića, a Žarko Laušević se posle dugo godina ponovo našao na malim ekranima. Posebno oduševljenje publice pridobio je upravo on.

Posle druge sezone Tviter se usijao!

 

 

 

 

 

 

 

 

 Radnja romana i serije odigrava se u imaginarnom selu Prerovo, u poslednjim decenijama 19. veka, za vreme kralja Milana, a prati život bogate seoske porodice Katić i njihovih sluga. U mnoštvu motiva i tema posebno se izdvajaju motiv porodice i porodičnog sukoba između očeva i sinova, porodično poreklo i problem identiteta, održavanje kultova srpske nacionalne mitologije, politički sukobi koji dovode do narodnog i porodičnog raskola i iskorišćavanje srpskog seljaštva za niske političke pobune, oblikovanje srpskih intelektualaca školovanih u inostranstvu, patrijarhalna despotija kao kult, uloga i položaj žene u porodici... i mnogi drugi.

Pratite nas na Instagramu i Facebook-u

PROČITAJTE VESTI KOJE SMO IZDVOJILI ZA VAS - OVDE!

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi