ĆERKA PEVAČA ZAPLAKALA U PROGRAMU UŽIVO! Cune Gojković je pred smrt imao neostvarenu želju, a sada je njegova mezimica ostvarila san!

Legenda naše narodne muzike Predrag Cune Gojković koji je preminuo 2017. godine imao je jednu neostvarenu želju i njegove ćerke Katarina i Nataša potrudile su se da tu želju ostvare.

Predrag Cune Gojković
Predrag Cune Gojković, Foto: Dejan Briza

Predrag Cune Gojkovcić je jednom prilikom rekao novosadskom advokatu Vavetu Horovecu, velikom prijatelju, da bi želeo da snimi muziku sa Natašom i Katarinom.

Nije imao vremena da to ostvari... Ali njegove naslednice nisu zaboravile očev san.

 

Predstavile su juče u klubu RTS-a album „Ko lepi san“ na kojem su neke pesme legendarnog pevača otpevane u višeglasju, a neke numere je pevala ćerka Nataša.

"Reč je o neobičnom umetničkom eksperimentu, koji u sferi muzičkih izdanja predstavlja jedinstven pionirski poduhvat. Ovim albumom smo Nataša i ja trajno ovekovečile ispunjenje očeve želje i s radošću ćemo je podeliti sa svima – svima koji slave život i ljubav, u svim njenim oblicima i cene značaj muzike za kvalitet naših života“, rekla je juče Katarina na promociji, piše "RTS".

Cune Gojković
Cune Gojković, Foto: printscreen


NAJLEPŠI STIHOVI BAŠ ZA NJU! Čuvena pesma Zdravka Čolića posvećena je ovoj pevačici! Pogledajte o kome je reč!

A gostujući u "Beogradskoj hronici" poručila je da album treba slušati otvorenog srca i duše.

BOL RAZARA DUŠU! Šabanova udovica ne može da prežali supruga, posvetila mu poruku koja ubija!

Cune Gojković
Cune Gojković, Foto: printscreen

"Na prvom mestu zbog toga što su na promociji govorili ljudi koji su sa mojim ocem mnogo toga proživeli u životu. Emotivno je bilo i zato što su se tu našli gosti koji nisu samo naše kolege već prijatelji i deo te velike porodice".

BONUS VIDEO:

Anu Sević prozvali da nema zanimanje, ona konačno otkrila istinu koju javnost nije znala!

 

Ko je voditeljka RTS-a o čijoj glumi u Senkama nad Balkanom ne prestaje da se priča! (FOTO)

AUTOR: Alo.rs/I. M. DATUM I VREME: 20.11.2019. 16:53 Ima 27 godina. Foto: Screenshot Glumica i voditeljka, Milica Tomašević, pojavljuje se u drugoj sezoni serije "Senke nad Balkanom", gde je pažnju privukla vrelim kadrovima sa Aleksejem Bjelogrlićem. Naime, u petoj epizodi koja će na malim ekranima tek biti emitovana. Milica je rođena 1992.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi