"UDARIO ME JE!" Čuvena srpska glumica u emisiji priznala da je muž digao ruku na nju, a reakcija njene majke ju je slomila

To nije očekivala.

Nada Blam
Nada Blam, Foto: Screenshoot Youtube

Poznata srpska glumica Nada Blam podelila je sa javnošću situaciju iz svoje prošlosti, koja se dogodila kada ju je nekadašnji suprug udario.

Nada je u emisiji "Magazin In" čija je tema bila odnos majki i ćerki, glumica je ispričala jednu neprijatnu situaciju koju je doživela.

Glumica je otkrila da ju je bivši suprug prilikom jedne svađe udario, a njena majka nije stala u njenu odbranu, što ju je dodatno pogodilo.

- Bila je neka svađa u kući sa mojim tadašnjim mužem. Udario me je, a ona je mi je rekla: "Neka je". Naravno da sam ga odmah ostavila. Ovo su šaljive priče, ali mislim da roditelji nikad nisu zadovoljni izborom partnera svog deteta - ispričala je Nada.

 

Pratite nas na InstagramuFacebook-u

PROČITAJTE VESTI KOJE SMO IZDVOJILI ZA VAS - OVDE

Povezane vesti

 • Korisnik: Istina ima bar dve strane
  16/12/2018 - 12:00
  Poluistine su najopasnije. Sta ako je ona udarila njega pre toga? Sta ako je propila ili prokockala ustedjevinu? Sta ako mu je uvredila ili napala roditelje? Sta ako je deci dala pokvarenu hranu? Sta ako se napila pa zaboravila...
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi