DOGAĐAJ KOJI JE PROMENIO BEOGRADSKO PODZEMLJE Detalji druge sezone Senki nad Balkanom otkrivaju mračnu tajnu glavnog grada Srbije

Detalji sa seta...

Gordan Kičić
Gordan Kičić, Foto: Screenshoot Prva

Nakon ogromnog uspeha koji je postigla prva sezona, velika i uigrana ekipa, sa autorom i rediteljem Draganom Bjelorlićem na čelu, vratila se ponovo u Jatagan malu gde su snimljene prve scene ovog dramskog trilera čija je radnja ovog puta smeštena šest godina nakon događaja iz prve sezone.

Snimanje druge sezone serije "Senke nad Balkanom" je počelo. Gordan Kičić koji tumači lik Kaluđera, otkrio je prve detalje, a jedan je posebno zanimljiv. Na samom početku glumac otkirva u kakvoj poziciji je njegov lik šest godina kasnije, budući da se u prvoj sezoni sve vrtelo oko njega.

"On je u dobroj poziciji, on je u vrhu vlasti, tadašnje kraljevine Srba, Hrvata i Slovenca. Glavni je za distribuciju, preprodaju maka i derivata, on to radi punom snagom, jako mu dobro ide", rekao je Kičić.

Inače, 1934. godine u Boegradu se pojavljuje prvi put droga heroin, a upravo to će biti jedna od tema u drugoj sezoni popularne serije.

"To je derivat opijuma koji se tada prebacivao iz Makedonije preko Srbije, pa distriburirao u svet. On je na čelu te organizacije. To je vrlo zanimjiv deo istorije koji nismo učili u školama", rekao je Gordan za TV Prva. 

Gordan Kičić
Gordan Kičić, Foto: Screenshoot Prva

Emitovanje je planirano u 2019. premijerno na TOP kanalu a i u drugoj sezoni, uživaćemo u rolama koje tumače Marija Bergam, Nenad Jezdić, Goran Bogdan, Jovana Stojiljković, Miloš Samolov, Srđan Žika Todorović, Gordan Kičić, Nikola Đuričko, Nebojša Dugalić, Branimir Brstina, Marko Živić, Toni Mihajlovski, Petar Arsovski, ali i u novim likovima koji su dodeljeni, Bogdanu Dikliću, Vesni Trivalić, Filipu Šovagoviću, Marku Grabežu i Igoru Đorđeviću, ali i još jedna čuvena glumica, a više o tome pročitajte OVDE.

Kreator serije je Dragan Bjelogrlić, a muziku i ovog puta potpisuje Magnifiko. Druga sezona serije će se snimaće na autentičnim lokacijama u Srbiji, Sloveniji i Austriji.

Senke nad Balkanom
Senke nad Balkanom, Foto: promo

 Pratite nas na InstagramuFacebook-u

PROČITAJTE VESTI KOJE SMO IZDVOJILI ZA VAS - OVDE!

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi