SRBIJA NE PRESTAJE DA PRIČA O NJOJ! Ivana je bila u vezi sa Raduljicom, a večeras ste gledali njene erotske scene sa Gordanom Kičićem! (FOTO)

Iako je na poslovnom planu izuzetno angažovana, konstatovala je da bi njen privatni život mogao da bude malo uzbudljiviji.

Ivana Dudić
Ivana Dudić, Foto: printscreen

Glumica Ivana Dudić (28) pored glavne uloge u seriji "Crveni mesec", pojavila se i u "Senkama nad Balkanom", a njena uloga privukla je veliku pažnju, zbog intimne scene sa 14 godina starijim glumcem Gordanom Kičićem.

Glumica Ivana Dudić otkrila je da bi poput većine svojih junakinja volela da se zaljubi, kao i da, kad za to dođe vreme, zasnuje porodicu.

- Lepo je kad uveče, posle celodnevnog rada, dođete kući i zagrlite voljenu osobu. U mojoj profesiji pogotovo, kad po dvanaest sati dnevno ulazite u različite likove, prija da se skrasite uz nekog i budete to što jeste. Trenutno ne stižem da se pozabavim svojim ljubavnim životom, ali volela bih da imam nekoga pored sebe - rekla je Ivana.

Senke nad Balkanom 2
Senke nad Balkanom 2, Foto: Screenshot

O njenom privatnom životu se ne zna puno, a prošle godine su svi mediji brujali o njenoj vezi sa košarkašem Miroslavom Raduljicom. Na pitanje da li oseća pritisak okoline da treba da se uda i ima porodicu, Ivana odgovara ovako.

- Da, često, ali mislim da je to normalno i ne smeta mi. I sama jedva čekam da rodim dete. Moj rođeni brat je skoro dobio ćerku, postala sam tetka, i beskrajno uživam u tome. Ne odvajam se od bratanice - kaže Ivana i otkriva kada planira da postane supruga i majka.

Miroslav Raduljica
Miroslav Raduljica, Foto: Blic/Marko Metlaš

- Kod mene važe samo dve stvari: sve se dešava sa određenim razlogom i ko zna zašto je sve to dobro. Imam poverenja u život i kad god da dobijem dete, biće dobro. Ja jedva čekam da se to dogodi. Zahvalna sam zbog svega što mi se dešava, a posebno što igram različite uloge, što napredujem i što mi je pružena mogućnost da radim ono što najviše volim na svetu.

Senke nad Balkanom 2
Senke nad Balkanom 2, Foto: Printscreen

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi