"LJUDI SU GLEDALI NAŠE SUKOBE, ALI SMO MI PRIVATNO..." Milica Milša je glumila čuvenu sekretaricu Laru Simnović, a evo šta kaže o Poparinoj tragediji

Tuga!

Milica i Zoran
Milica i Zoran, Foto: printscreen

Glumeći Žarka Poparu u seriji "Srećni ljudi" devedesetih godina Zoran Rankić se na malim ekranima sreo sa Milicom Milšom Isaković kojoj je pripala uloga Lare Simonović.

Lara i Popara se nisu slagali u "Srećnim ljudima", ali je iza kamera bila potpuno drugačija situacija.

"Zoran je bio i ostao veliki glumac i čovek! U najlepšem sećanju mi je ostalo snimanje "Srećnih ljudi", i on kao Popara", reklan je Milica nakon vesti da je Zoran Rankić preminuo danas u 84. godini u Beogradu.

Milica Milša
Milica Milša, Foto: printscreen

"Ja sam bila tada mlada glumica, a on već iskusan i dokazan glumac, činio je sve da se osećam potpuno ravnopravno sa njim", dodala je.

U priči scenariste Siniše Pavića i reditelja Aleksandra Đorđevića i Slobodana Šuljagica Milša je igrala Poparinu sekretaricu (Rankić se u ovoj uzlozi u "Srećnim ljudima" sretao i sa Tanjom Bošković (Lola Golubović) i Gordanom Bjelicom, sekretaricom Bebom).

"Zoran i ja smo bili i u istom pozorištu (Beogradskom dramskom pozorištu), nedostajao mi je ovih godina njegov glumački izraz kako u pozorištu tako i na televiziji. Često mislim na njega kao nekog zaista posebnog u svemu i originalnog, koji je i uloge negativaca igrao tako da ga morate voleti. Baš me je potresla vest o njegovom odlasku, sve sam se nadala da ćemo igrati opet zajedno", poručila je.

Zoran Rankić
Zoran Rankić, Foto: Screenshot

I Tanja Bošković, koleginica koja je igrala sa njim u "Srećnim ljudima" je neutešna.

- Užasno mi je žao, ali razumite me zašto ne mogu da komentarišem - rekla je Tanja Bošković.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi