SKRIVANI DETALJI! Mišina kućna pomoćnica otkrila kakav je glumac zaista bio! U javnosti se uvek smejao, a evo šta je radio kada se ugase kamere

Proslavljeni jugoslovenski glumac Miša Janketić preminuo je danas u Beogradu u 81. godini života.

Miša Janketić
Miša Janketić, Foto: Dejan Briza/Alo!

Ispred doma pokojnog glumca vlada muk. Više o tome pogledajte OVDE.

Žena koja dugo godina radi za porodicu Janketić kao kućna pomoćnica otkrila je da je glumac Miša poslednje dane svoga života bio u bolnici.

 

- Miša i njegova supruga Svejtlana su divni ljudi. On je prema meni bio veoma dobar, uvek je sve pokušavao da nasmeje i kaže lepe reči. Bio je veoma bolestan, ali svi su mislili da će živeti još . Umro je u bolnici, a još uvek ne znamo kada će biti sahrana, svi članovi porodice su skrhani. Ja još uvek ne verujem da ga nema - ispričala je za "Alo!" njihova kućna pomoćnica. Zašto je Miša želeo da odustane od glume, POGLEDAJTE OVDE.

Ispred zgrade u kojoj je živeo glumac, sreli smo i njegovu komšinicu Mirjanu koja nam je ispričala da je Mišu znala ceo život.

Miša Janketić, komšije
Foto: Dejan Briza/Alo!

- Ja sam radila na televiziji i tu sam upoznala Mišu. Bio je boem, obožavao je da ide u kafane i da se tu druži sa prijateljima i kolegama. Najviše je išao u kafanu "Polet", a poslednjih godina od kada se razboleo više nije išao nigde. Bio je nervozan kada je šetao, kao da je predosećao nešto. Poslednji put kada sam ga videla bio je mnogo mršav, jedva se kretao, mislim da je imao manje od 50 kilograma - otkrila nam je Janketićeva komšinica i dodala:

- Bio je porodičan čovek, mogu da zamislim kako je njegovoj deci i ženi. I ja sam se veoma potresla, a tek oni.

U malom kafiću pored Mišine zgrade kažu da je glumac bio čest gost, ali da ga nisu viđali u poslednje vreme. Nekada je pio žestinu, a ujutru je dolazio da popije čaj. Kako je Miša preživeo ptmicu, POGLEDAJTE OVDE.

Miša Janketić, komšije
Foto: Dejan Briza/Alo!

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi