ZBOG NJEGA SE ODREKLA HOLIVUDA! Nataša Ninković je dve decenije u braku sa bogatim biznismenom! Evo kako on izgleda! (FOTO)

Nikada ih nećete videti zajedno u javnosti!

Nataša Ninković
Nataša Ninković , Foto: Rajko Ristić/Alo!

Nataša Ninković je jedna od naših najpoznatijih glumica, a na veliko izenađenje, na jednom događaju se pojavila sa suprugom Nenadom Šarencom zbog kojeg je davno odbila ponudu koja je stigla iz Holivuda.

 

U pitanju je biznismen Nenad Šarenac sa kojim je u braku 22 godine, a imaju blizance Luku i Matiju.

NAŠA GLUMICA JE DANAS NAPUNILA 45 GODINA Odrekla se Holivuda zbog njega

- Bila sam klinka i u početku brak tvrdoglavo shvatala kao ring u kojem sa mužem odmeravam snagu, dok mi u jednom trenutku Nenad nije predočio kako moramo da uskladimo korake. Danas mogu da kažem da sam sazrevala pored supruga, a i decu sam dobila u pravom trenutku - kazala je svojevremeno glumica.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Natasa Ninkovic (@natasaninkovic) on

Nataša je u intervjuu za "Blic" pre nekoliko godina otkrila da je odbila američkog reditelja Olivera Stouna upravo zbog svog supruga.

KAO 13 PROSEČNIH SRPSKIH PLATA Jelisaveta Orašanin šeta pravo bogatstvo! Od cene njenog sata će vas zaboleti glava! (FOTO)

- Oliver Stoun bio je na nekom proputovanju kroz Balkan i svratio je do Beograda. Tada sam ga videla poslednji put. Pokazala sam mu Narodno pozorište, zapravo scenu gde igram, grad... Stalno me zapitkivao šta je tu toliko vredno, pa sam odlučila da ne pokušam u Americi...

Nataša Ninković
Nataša Ninković , Foto: Vladimir Marković/Alo!

Na večeri u Skadarliji upoznao je mog Nešu. Pitao me je da li je i on jedan od razloga zbog kojih sam odlučila da igram u Beogradu i ja sam mu odgovorila "naravno" - rekla je Nataša Ninković.

U SRCU NOSI TUGU! Pamtimo je kao Đošino ženče iz Porodičnog blaga, a pre nekoliko godina joj se desila tragedija!

Pogledajte BONUS video:

Jedna je od NAJBOGATIJIH ŽENA sveta, a nekada je umesto haljina nosila džakove za krompir!

 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi