UMALO DA POSTANE SVETSKA ZVEZDA Pokojna Neda je snimila poznati holivudski film: Dogodilo se nešto zbog čega je morala da se vrati u Srbiju

Pokojna glumica je pronađena mrtva 10. januara u svom stanu u Beogradu.

Neda Arnerić
Foto: Screenshot

Glumica Neda Arnerić preminula je u 67. godini života. Imala je glumačku karijeru za poželeti, koja je trajala više od pola veka. Neda je prema podacima specijalizovanog filmskog sajta IMDB glumila u ukupno 118 naslova. Jedna je od najpopularnijih srpskih glumica i važila je za lepoticu i se*s simbol domaće kinematografije. 

Ostvarila je brojne uloge u domaćoj kinematografiji, ali joj je vrlo malo falilo da postane traženo ime u Holivudu. Međutim, morala je da se vrati u Srbiju.

Srpska glumica se davne 1973. godine pojavila u ovom ostvarenju koje je bilo popularno u svetu.

- Igrom slučaja sam se našla u velikom filmskom svetu, pa sam čak i jedno vreme imala agente širom planete. Velike su žrtve potrebne da bi se uspelo napolju, velika ambicija, ali sam shvatila sam da ja nisam taj tip. Malo nas sa Balkana je napravilo karijeru napolju i ja im skidam kapu, jer znam koliko je to koštalo te ljude, njima se klanjam do zemlje - rekla je Neda svojevremeno tokom gostovanja u emisiji 150 minuta i dodala da se zbog ljubavi vratila u Jugoslaviju.

Neda Arnerić
Foto: Screenshot Youtube

- Ja sam jedva čekala da se nešto desi da kažem da imam razlog da prekinem sa tim borbama po Rimu, Parizu, Londonu. Osećala sam da to nije za mene, suviše je naporno i ozbiljno. Tu nema da se žive dva života kao što ja živim paralelno dva života, glumački i privatni, koji je odvojen, i koje uspevam da balansiram. Kad se pojavila neka lepa ljubav, rešila sam da se vratim u Beograd i da se udam. To je bio lep izlet od dve-tri godine i više me nije interesovao.

Neda je dodala da joj nimalo nije žao što nije iskoristila priliku da postane svetska zvezda.

- Ne kajem se. Ne bih ja tamo izgurala, ja bih tamo završila plačući gorke suze - istakla je.

Neda Arnerić
Foto: Screenshot Youtube

Neda je tumačila lik Džazar. Kako je glumila zajedno sa Ričardom Raundtrijem, koji je igrao lik Šafta, pogledajte na sledećem snimku:

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi