TUŽAN KRAJ SRPSKE LEGENDE Popularni glumac otišao je na pecanje na Tisi i više se nije vratio! Postoji velika dilema o uzroku njegove smrti!

Postoje dve verzije njegove smrti!

Predrag Laković
Predrag Laković, Foto: Screenshot Youtube

Čuveni srpski glumac Predrag Laković, bio je vrlo povučen čovek i sanjar, boemskog duha, a za sobom je ostavio na desetine uloga na filmu, u serijama i u pozorištu.

 

Glumio je, između ostalog, u filmovima kao što su "Majstori, majstori", "Balkanski špijun", "Šmeker", "Dom za vešanje", "Crni bombarder", a mnogi ga pamte i po ulogama u serijama kao što su "Bolji život" i "Priče iz Nepričave".

NIJE MOGAO OČIMA DA GA GLEDA Pavle Vuisić nije hteo da nosi svečano odelo pred Titom! ODBIO NAREDBU, a predsednik ga odveo u malu prostoriju! Niko NIKADA nije ispričao šta se tamo dogodilo!

Bio je sanjar i samotnjak, a najviše je voleo da ode u vikendicu na Bisernom ostrvu (pokraj Čuruga) i da uživa u miru i samoći na Mrtvoj Tisi, gde je 1997 godine i dočekao svoj kraj.

Predrag Laković
Predrag Laković, Foto: Screenshot Youtube

Jednog dana otišao je na pecanje i nikada se više nije vratio. Njegovo beživotno telo pronašli su lokalni alasi, a nakon ovog tragičnog događaja kružile su priče da je Laković sam sebi oduzeo život udavivši se u reci. Ovo nikada nije potvrđeno.

NJEGOVO MESTO NIKAD NEĆE BITI ZAUZETO! Tri godine od odlaska legendarnog Mande! Njegovo srce prestalo je da kuca na daskama koje život znače!

Zanimljivo je da je Predrag, koji je ostavio neizbrisiv trag u srpskoj kinematografiji, bio stariji brat blizanac čuvenog glumca Dragana Lakovića, kojeg pamtimo kao voditelja dečije emisiji "Deco, pevajte sa nama", u kojoj je i pevao za mališane.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi