NIJE VIŠE TAJNA Poznati glumac bio je sa manekenkama, voditeljkama, i drugim javnim ličnostima, a sada je prošetao ruku pod ruku baš nju! (FOTO)

Ona je ta

 

Branislav Trifunović
Branislav Trifunović, Foto: Alo!/Dejan Briza

Jedan od naših najpoželjnijih glumaca, Branislav Trifunović, došao je sinoć na premijeru filma "Ajvar", koja je održana u Kombank dvorani i tom prilikom je prošetao ruku pod ruku sa koleginicom Tihanom Lazović.

Najpre zbog dolaska, potom zato što se nisu odvajali jedno od drugog, a onda i zbog osmeha i šaputanja koje su upućivali jedno drugome, jasno je da veza između dvoje glumaca više nije tajna.

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Tihana Lazovich (@tihanalazovich) on

Uprkos tome što se sve do sinoć nisu nigde zajedno pojavljivali, a na društvenim mrežama postoji tek neka zajednička fotografija, par je očigledno odlučio da je vreme da javnosti obelodane svoju ljubav.

Inače, Branislav je pre Tihane voleo voditeljku Aidu Alilović Jokanović, di-džeja Aleksandru Duende, ali i manekenku Nadeždu Dimitrijević.

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Tihana Lazovich (@tihanalazovich) on

Tihana je mlada glumica iz Hrvatske, koja ima 29 godina, a do sada je glumila u brojnim ostvarenjima poput "Jutro će promeniti sve", filma "Uspeh", kao i "Poslednji Srbin u Hrvatskoj", ali i seriji "Novine".

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi