URLALA NA LEKARE VMA Sloboda Mićalović napravila haos kada je Vojin Ćetković prebačen u hitnu!

Ćetkoviću je pre dve večeri pozlilo tokom premijere filma „Grudi“, nakon čega je hitno prebačen u bolnicu

Sloboda i Vojin
Foto: YouTube/printscreen

Glumac Vojin Ćetković pao je u nesvest na premijeri filma čiji je glavni akter, a Hitna pomoć ga je odvezla na Vojnomedicinsku akademiju. Kako izvor „Alo!“ tvrdi, Ćetkovićevo trenutno stanje je stabilno.

- Vojin je na VMA primljen u 22.30 pod visokom temperaturom. Pozlilo mu je usled bolova u stomaku, zbog čega je i pao u nesvest. Posle detaljnih analiza i infuzije koju je primio, prepisane su mu tablete „kontrolok“, posle čega je pušten na kućno lečenje - kaže izvor i otkriva da je njegova žena napravila haos u bolnici.

Sloboda i Vojin
Sloboda i Vojin, Foto: Foto: YouTube/printscreen

- Uz Vojina je sve vreme bila supruga Sloboda, a oko 1 ujutru je pušten na kućno lečenje. Iako im je bila ponuđena pomoć u slučaju da se Vojinovo stanje pogorša, oni su to odbili. Sloboda je sve vreme bila vrlo neprijatna prema lekarima, što je začudilo sve koji su bili u smeni. Rekla je da joj pomoć ne treba i da će ubuduće sve što im bude trebalo obaviti u privatnoj klinici - završava izvor „Alo!“.

Kako bismo proverili naša saznanja, kontaktirali smo Slobodu i Vojina, ali se nisu javljali na telefon.

Pola vino, pola voda... Sloboda i Vojin
Foto: Dejan Briza

 

Povezane vesti

 • Korisnik: Opet ja
  10/02/2020 - 18:38
  Htedoh reći da treba da se bavi teatrom... A ne tricima i kučinama i da nas stalno obaveštava gde je bila,ušta je radila., jela, pila... A ovo na VMA je svakako skandal. Baš je dala primer kako ne treba. Veličina se ogleda u jednostavnost, a ne u bahatosti!
 • Korisnik: Opet ja
  10/02/2020 - 14:36
  Opet nema mog komentara...? Htedoh reći.. Da dotična treba da se bavi pravim testerom i to onako ozbiljno, ako ume i može VMA, Monikin stan u Parizu i što šta, čime se ona stalno hvali nije teatar! C
 • Korisnik: Maky0407
  10/02/2020 - 10:32
  Ne lupetajte,oboje su bili normalni i ljubazni prema svima,kulturniji od ostalih pacijenata.Sram vas bilo sto blatite tako fine ljude.
 • Korisnik: realist
  08/02/2020 - 15:51
  Nema bolje klinike od VMA,Micalovicka nema poima .
 • Korisnik: BOLE
  08/02/2020 - 12:54
  Jadni naši kulturni radnici koji nam trebaju biti primer, a posebno glumci.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi