JEZIVIJE NE MOŽE! Smrt prekinula njihove svadbene planove: Poznat glumac počeo da šalje pozivnice, a evo kome je ostavio celo nasledstvo

Jedan trenutak promenio je njihov život

Luk Peri
Foto: Profimedia

Slavni glumac Luk Peri, kog će svi pamtiti najviše po ulozi u seriji "Beverli Hils", nedavno je doživeo moždani udar u svom domu u Los Anđelesu, da bi posle nekoliko dana preminuo u 53. godini života.

Glumac je ostavio ćerku i sina iza sebe koje je dobio iz braka sa bišom ženom Rejčel Šarp, a Per je imao i verenicu Vendi Medison Bauer. Njih dvoje uživali su u ljubavi punih 11 godina.

Kako pišu strani mediji, Luk i Vendi nameravali su da se venčaju u Los Anđelesu i da su povodom slavlja koje su planirali već bili počeli da šalju pozivnice svojim porodicama i prijateljima.

"Želim da izrazim zahvalnost svima koji su mi pružili ljubav i podršku. Nebrojene priče o Lukovoj darežljivosti i dobroti su mi bile velika uteha u ovom teškom trenutku. Proteklih 11 i po godina sa Lukom su bile najsrećnije godine mog života i zahvalna sam što sam imala to vreme da provedem sa njim. Takođe, želim da se zahvalim njegovoj deci, porodici i prijateljima na ljubavi i podršci. Našli smo utehi jedni u drugima i u znanju da su naši životi bili ispunjeni ovim neverovatnim čovekom. Mnogo će nam nedostajati", glasila je poruka koju je Perijeva verenica objavila u medijima nakon njegove smrti.

Luk Peri
Luk Peri, Foto: Profimedia

U testamentu je otkriveno da je Luk odlučio da sve ono što je stekao za života ostavi svojim naslednicima sinu i ćerki, dok je verenica ostala praznih ruku.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi