ZAJEDNO SU PLAKALI KAO DECA Unuka Bate Živojinovića objavljenom fotografijom raznežila Balkan! Bio je jedini koji je razume!

Nedostaje joj...

Bata Živojinović
Foto: Alo!/Masanori Jošida

Unuka pokojnog slavnog glumca Bate Živojinovića, Dina, nedavno je na svom Instagram profilu objavila fotografiju kojom je raznežila sve one koji su Živojinovića voleli i cenili njegov rad.

Na slici koju je podelila vide se Bata i Boris Dvornik, a Dina je usput napisala i anegdotu o upisu ova dva glumačka velikana na Akademiju.

"Pričao Mika Antić kako je na ulici, u Novom Sadu, vidio dva mlada, krupna momka, kako plaču kao deca. Pitao ih šta im je, kaže popadali na prijemnom za Akademiju. Rekli su im da su balvani bez trunke talenta. On ih uteši, ohrabri, kaže da će sledeći put biti primljeni, postati zvezde i da kažu kako se zovu da se kasnije vide. Ja sam Živojinović Velimir, kaže jedan, a drugi Boris Dvornik" , napisala je Dina, koja je bila veoma vezana za Batu.

"Deda je i dalje jedini čovjek kome govorim sve svoje tajne jer me jedini razume" , rekla je Dina 2015. godine, a na pitanje koja je njoj omiljena Batina uloga, govorila joj je da joj je najdraža njegova uloga - uloga njenog dede.

 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 

and Boris Dvornik in Novi Sad, Serbia. #borisdvornik #mikaantic #analekic

Објава коју дели Velimir Bata Živojinović (@batazivojinovic) дана

BONUS VIDEO

Jelena i Ivan imaju tajni dogovor! - Otkrivamo sve detalje.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi