ŠIŠAO JE NA ĆELAVO, LOMIO REBRA Učesnica "Parova" pretrpela golgotu, OVAKO SE OSVETILA NJEGOVOJ MAJCI!

Potresna ispovest učesnice "Parova"!

Ilijana Vagić
Ilijana Vagić, Foto: happytv.tv/printscreen

Ilijana Vagić optužila je Vladimira Zečevića da joj je slomio rebra, ošišao na ćelavo, varao je i zarađivao na njenim dokumentima. U ovoj priči, pominjana je Dikina pokojna žena, Ilijanini roditelji, prijatelji. Dika je sve to demantovao pred učesnicima i gledaocima, a sada je u poligrafu otkrivena šokantna istina.

Među prvim pitanjima je bilo i ono koje je otkrilo da li je Ilijana govorila istinu o maltretiranju koje je pretrpela od strane Dike u toku te veze.

"Da li je istina da te Dika ošišao na ćelavo?", glasilo je peto pitanje.

NAJVEĆI BLAM U ISTORIJI RIJALITIJA! Pitali su Macu Diskreciju i Atinu Ferari NAJLAKŠE pitanje, a one su PUKLE! Srbija je vrištala od smeha!

Ilijana Vagić odgovorila je sa "da", a poligraf je pokazao da je taj odgovor laž. Nakon ovog pitanja, takmičari su skeptično posmatrali Ilijanu, ali i menjali svoje mišljenje o Diki koji je za njih bio manipulator.

VENDI ULAZI U ZADRUGU, ALI TEK U OKTOBRU: Razlog je potpuni HIT!

Otkriveno je da je Dika tražio gole fotografije Ilijani i da kada ih nije dobio nastavio je da zove nju, ali i njene roditelje!

Ilijana Vagić
Ilijana Vagić, Foto: Printscreen Youtube

Slaba tačka je bilo pitanje „Da li si tukla Dikinu majku?“ koje je postavljeno Ilijani. Odgovor je bio pozitivan, poligraf je to i dokazao, uznemirili su se svi u vili i stvorio se sukob među takmičarima!

Vladimir Zečević je u vilu ušao kako bi sprao ljagu sa svog imena, a uradio je upravo suprotno. U program su se uključivali gledaoci, ali i Ilijanina majka i brat koji nisu imali reči hvale.

STANIJA ZA REMONT DALA 2.000 EVRA! Evo šta je sve radila na sebi pred ulazak u "Zadrugu 2"

"On je jedna majmunčina, tukao je moju sestru konstantno, maltretirao je našu celu porodicu, nije zaslužio nikoga u životu", rekao je Ilijanin brat.


OVAKO NEŠTO JOŠ NISMO VIDELI! Učesnica Parova je prva u istoriji sa DVA DEČKA u istom rijalitiju! (FOTO)

Dika se pravdao kako to nije istina, u šta ostali takmičari nisu poverovali. Otriveno je da je Zečević koristio Ilijanina dokumeta kako bi zaradio novac, ali i to da je Ilijana bila u dobrim odnosima sa njegovom decom i da to nije podržavala njegova porodica.

PROČITAJTE VESTI KOJE SMO IZDVOJILI ZA VAS - OVDE

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi