NEUMESNA OBJAVA PEVAČICE Madona se uporedila sa čuvenom umetnicom koja je bila prikovana za krevet veći deo svog života. Fanovi užasnti! (FOTO)

Madonini pratioci ocenili su njeno poređenje sa poznatom umetnicom neumesnim.

Madona
Madona, Foto: EPA-EFE/FRANCK ROBICHON

Planetarno popularna pevačica Madona izazvala je gnev svojih fanova novom objavom!

Naime, pevačica je na svom Instagram profilu podelila sliku Fride Kalo u krevetu i poredila njenu situaciju sa svojom kućnom izolacijom usled pandemije.

Ovaj pevačicin potez je razbesneo njene pratioce.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Madonna (@madonna) on

Podsetimo, slavna umetnica Frida Kalo nije imala nimalo lak život. Sа šest godinа rаzbolelа se od dečije pаrаlize, zbog čega je devet meseci ležаlа u krevetu i trpela nesnosne bolove. Nakon oporavka, kao posledica bolesti, jednа nogа ostala joj je tаnjа i kraća od druge, zbog čega je neretko bila predmet podsmeha svojih vršnjaka. Kasnije je doživela saobraćajnu nesreću, desna noga bila joj je prelomljena na jedanaest mesta, a stopalo potpuno smrvljeno. Kičma joj je bila presečena na tri dela, a karlica takođe zdrobljena, kao i rebra i ključna kost. Lekari su sumnjali da će preživeti i tvrdili su da nikada više neće prohodati. Nakon mesec dana provedenih u bolnici, puštena je na kućno lečenje gde je mesecima od glave do pete bila zarobljena u gipsu.  Zahvaljujući nadljudskoj snazi, prkosu i inatu koji su je održali, ponovo je prohodala kada je imala devetnaest godina, ali je za života patila od teških bolova i duže vremenske periode provodila je po bolnicama i u krevetu na kućnom lečenju. Kad su joj zbog gangrene odsekli nogu, i kada je ostala prikovanaza krevet rekla je: "Šta će mi noge, ja imam krila." Na otvaranje svoje jedine izložbe u Meksiku, 1950. godine, došla je bolničkim kolima i u pratnji motociklista. Uneli su je na nosilima i smestili u krevet nasred galerije. 

Frida Kalo
Frida Kalo, Foto: Instagram

Više o Fridi pročitajte OVDE.

Madonini pratioci ocenili su njeno poređenje sa poznatom umetnicom neumesnim.

"Frida je bila bolesna ceo život! Pokaži malo poštovanja!", "Nikada nećeš biti kao Frida", "I ti smatraš da si bogalji i terminalno bolesna?!", bili su neki od komentara.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Madonna (@madonna) on

Madona je javnost šokirala još jednim potezom, više o tome OVDE

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi