A IMA SAMO DVE GODINE Ovako britanska princeza objašnjava ko je gazda!

Preslatka princeza Šarlot odlučila je da svojim roditeljima slikovito objasni da nešto ne želi!

Vilijam i Kejt
Srećna kraljevska porodica, Foto: Tanjug/AP

Vojvoda i vojvotkinja od Kembridža Vilijam i Kejt ponovo oduševljavaju svet svojom opuštenošću i ležernošću. Iako pripadnici kraljevske porodice, Vilijam i Kejt se ponašaju kao običan svet i svuda idu sa svojim mališanima. Princ Džordž koji danas slavi četvrti rođendan i princeza Šarlot prate svoje roditelje svuda po svetu, a nedavna poseta Hamburgu je pokazala ko će imati "čvrstu ruku" ukoliko ikada sedne na tron.

 

Preslatka Šarlot je neumorno pratila svoje roditelje gde god da su išli, ali joj je petodnevna tura po Poljskoj i Nemačkoj očigledno presela u jednom trenutku.

Dok su Vilijam i Kejt krstarili po aerodromskoj pisti i fasciniranom Džordžu pokazivali helikoptere i avione, mala Šarlot je odlučila da ona više ne želi da se švrćka po suncu. Prvo je fino to pokušala da objasni svojoj mami, trljajući okice i tiho negodujući, ali kako je vojvotkinja insistirala da Šarlot nastavi da hoda, mala princeza je, kao i svako dete, sela na sred piste i odbila da krene dalje.

Vilijam i Kejt
Preslatka Šarlot odbija da dalje skita, Foto: Tanjug/AP

Tu je Kejt Midlton pokazala svoju blagost, jer je odmah čučnula pored svoje mezimice, smirila je i potom uzela u naručje.

Vilijam i Kejt
Kejt odmah smirlia malecku, Foto: Tanjug/AP

Princeza je odmah poslušala svoju mamu i potom se mirno uputila dalje.

 

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi