"BILA JE OČAJNA, A SADA JE PRODISALA!" Prijateljica otkrila koliko je Megan Markl patila na dvoru: "Tonula je u depresiju, a sada može da diše punim plućima"

"Takvo okruženje je loše za dete".

Princ Hari i Megan Markl
Foto: EPA/Facundo Arrizabalaga

Sve ovo tvrdi prijateljica Megan Markl, koju je kontaktirao britanski tabloid "Dejli mejl".

Britanska javnost (a i svetska) i dalje se bavi odlukom princa Harija i njegove supruge, glumice Megan Markl da se "otcepče" od kraljevske porodice i počnu svoj odvojeni život u Kanadi (uz konačni blagoslov kraljice Elizabete, Harijeve babe).

Mnogo špekulacija je objavljeno u vezi sa odlukom ovog mladog bračnog para, od toga da je Hari oduvek imao "kuglu u stomaku" posle pogibije majke, voljene princeze Dajane (čija smrt nikada nije potpuno rasvetljena), do raznih razmirica u kraljevskoj porodici, ali i onih koji govre o tome da Megan Markl nikako nije mogla da se navikne na takvu izolaciju kakvu zahteva život člana kraljevske porodice.

Megan Markl i Princ Hari
Foto: Tanjug

S tim u vezi, britanski tabloid "Dejli mejl" objavio je izjave ljudi bliskih njenom okruženju, koji tvrde: "Megan je konačno prodisala!".

Prema tvrdnji njene prijateljice, čiji identitet nije objavljen, vojvotkinja od Saseksa, odnosno Megan Markl sada više ne mora da pita za raznorazne dozvole, a navodno joj je takav život bio depresivan, kao i da "nije želela da njihov sinčić Arči živi u otrovnom okruženju".

- Poverila nam se (svojim prijateljicama) da je takav život čini nesrećnom i da je odluka o odlasku bilo pitanje života i smrti. Osećala je da ne može da bude dobra majka Arčiju ako nije onakva kakva u suštini jeste. Bio joj je potreban izlaz, novi život daleko od kraljevske porodice - rekla je ta neimenovana prijateljica.

Megan Markl i princ Hari
Foto: EPA/DAN HIMBRECHTS

Prema tvrdnji te prijateljice, 38-godišnja Megan sada oseća da može da "diše punim plućima", da se oseća slobodnom i da sina može da odgaja sa osmehom na licu, da je "svoja".

- Rekla nam je da ne želi da Arči oseća taj stres i teskobu. Smatra da je takvo okruženje loše po njenog sina, jer ima mnogo tenzija - dodala je ta prijateljica.

Ranije ove nedelje, britanski mediji su objavili da je Megan dobila punu podršku majke Dorije Regland za svoju odluku da se sa suprugom i sinom preseli u Kanadu. "Bila je veoma zabrinuta za kćerku i da joj je mentalno i fizičko zdravlje kćerke na prvom mestu", naveli su neimenovani izbori.

Princ Hari i Megan Markl
Foto: Profimedia

"Dejli mejl" je objavio i nezvanična saznanja da je Megan bila "očajna na dvoru", da "nije dobro spavala" i da je "tonula u depresiju".

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi