OTKRILA NJENU MRAČNU PROŠLOST Aleksandra ispričala strašne stvari o Ani! David priznao da se Koraćeva bavila prostitucijom?!

Pale teške reči.

Aleksandra Subotić
Aleksandra Subotić, Foto: Screenshoot Youtube

Predstavnike sedme sile je zanimalo kako je David DragojevIć mogao da uplovi u vezu sa Anom Korać iako je prethodno o njoj pričao da je devojka lakog morala. Kako je izgledao raskid Davida i Ane, pročitajte OVDE.

 

- To sam prvi put čuo kada je Dragana pričala. Anu nisam poznavao. Niti moji drugovi znaju Anu. To su meni moji drugovi. Ona kada je ovde ušla rekla je da je srela mog druga na slovo M i on mi je rekao da se videla, ne znam šta. Mislio sam da je to vid njene igre, kada sam počeo da se družim sa njom, ja sam se zaljubio, nisam mogao da kontrolišem svoje emocije i ne kajem se zbog toga - ispričao je Dragojević.

 

- David je pričao da se takve devojke druže sa njegovim drugarima fudbalerima, igraju po inostranstvu. Gde im oni plaćaju karte i vrate ih nazad. David jeste imao takvo mišljenje o Ani. David je pričao da se Ana bavi prostitucijom. To je tačno - istakla je Aleksandra Subotić, a povodom ovoga se oglasila i Koraćeva.

- Obožavam ljude koji pričaju o meni, a nisu ni kafu sa mnom popili. Svako će odgovarati za stvari koje je ovde rekao. To za fudbalere, ne poznajem tog iz Novog Sada. Ne znam da li je to David rekao. On kaže da nije - pričala je Ana. Pročitajte OVDE, kako je došlo do pomirenja između Davida i Ane.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi