DRAGOJEVIĆ POBESNEO! Aleksandra otkrila sve o Davidovim sumnjivim POSLOVIMA u Americi! Zbog tih stvari će ići u ZATVOR?!

Nije mogao da se smiri.

Aleksandra Subotić i David Dragojević
Aleksandra Subotić i David Dragojević, Foto: Screenshoot Youtube

Sinoć je tokom emisije "Pretres nedelje sa Milanom Miloševićem", glavna tema bilo i Davidovo zanimanje jer je on rekao da mu je restoran brze hrane samo paravan.

- Da, giros je paravan. To je pokriće, zbog toga sam dobio neke stvari jer je to sve na mene prepisano. Sve sam ja rekao ko to treba da zna. Što se tiče ovih ljudi ovde, nije mi bitno. To su malo ozbiljnije stvari. Aleksandra, ne spominji ljude, praviš sebi problem - otkrio je David.

Milan je pitao da Aleksandra otkrije čime se njen bivši verenik bavi. Ona je spomenula neka imena na koja je David reagovao vrlo burno.

- Što se tiče girosa, on se nije preterano bavio tim stvarima. Neka kaže sam šta mu je paravan?! Polemisalo se da je Dejan njega optužio za neke stvari koje imaju veze sa Slavkom, a njen muž je u zatvoru - govorila je Aleksandra, a onda je ustala Stanija rekla šta ima, budući da živi u Americi i odlično poznaje tamošnje zakone.

- Ne možeš da radiš bilo šta u Americi ako ima turističku vizu. Nije mi jasno. Znam studente koji su tako išli i nisu mogli sve da rade, samo određene poslove. Takvi bi trebalo da idu u zatvor - govorila je Stanija.

 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi