OPASAN MOMAK Aleksandra Subotić krije dečka u Novom Sadu! Stric Srboljub sve PRIZNAO, a evo ko je u pitanju!

Sve folira u rijalitiju?!

Aleksandra Subotić, Srboljub Subotić
Foto: Printscreen

Aleksandra Subotić se nedavno vratila u rijaliti "Zadruga" iako je diskvalifikovana zbog fizičkog nasrtaja na Minu Vrbaški. Ona je došla da se osveti bivšem vereniku Davidu koji ju je javno prevario sa Anom Korać, i tvrdi da posle njega nije našla dečka. Međutim, istina je nešto drugačija.

Naime, njen stric Srboljub otkrio je za Alo! da je Aleksandra vrlo brzo prebolela Davida i da je sreću našla pored starijeg muškarca.

"Kako sam čuo, Aleksandra je u Novom Sadu našla novog dečka, ali su mi zabranili da o njemu govorim. Reč je, valjda, o nekom starijem, moćnom liku. Ne želim ni da ulazim u to, meni je rečeno da se ne mešam zato što je čovek biznismen. Možda je oženjen, šta ja znam", kaže Subotić i dodaje:

"Magdalena je u Novom Sadu, čuva je Aleksandrina prijateljica iz Boleča. Tamo je, jer ju je Davidova mama Biljana upisala u vrtić blizu svoje kuće. Prestao sam da se čujem s Biljanom jer ne možemo da nađemo zajednički jezik. Ona pokušava da vrati svog sina Aleksandri, a od toga nema ništa", kaže Srboljub.

Srboljub Subotić
Foto: Printscreen

Podsetimo, Aleksandra je po ulasku u rijaliti otkrila svima da je izašla iz kuće Davida Dragojevića i da se sa ćerkom smestila u stan u Novom Sadu. Otkrila je da žive u stanu u centru grada, da im je lepo i da uživaju, ali ni u jednom trenutku nije otkrivala da li pored sebe ima partnera koji joj pruža podršku u svemu.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi