DOBILA INFORMACIJE IZ SPOLJNJEG SVETA! Aleksandra Subotić progovorila o PROSTITUCIJI! Ona zna koja zadrugarka IMA SE*S za novac!

Sigurno joj zna i tarifi!

Aleksandra Subotić
Aleksandra Subotić, Foto: printscreen

Aleksandra Subotić, Luna Đogani, Eleonora Miljković, Stanija Dobrojević i Sanja Stanković su gostovale uz emisiji ''Amidži šou''. One su tom prilikom odgovarale na škakljiva pitanja, te je mnoge zaintrigirao odgovor Aleksandre Subotić, a vezano je za prostituciju. Pročitajte OVDE sa kojim muškarcem bi Subotićka bila. 

U okviru igre ''Odgovaraj ili'' Aleksandra Subotić dobila je škakljivo pitanje, a morala je da odgovori da li ima pouzdane informacije da se neka od zadrugarki bavi prostitucijom. Pogledajte OVDE gde za 2 sata stiže bivši sponzor Ane Korać!

- Da, pouzdane sasvim dovoljno. O tome ću tek da pričam u ''Zadruzi'', javili su mi se neki ljudi koji su konzumirali određene proizvode. Tako ja njih zovem, one su za mene proizvodi, kupiš, platiš, dobiješ, baciš - rekla je Aleksandra Subotić u emisiji ''Amidži šou''.

 

Povezane vesti

 • Korisnik: Duško
  22/05/2019 - 10:05
  Kakve dokaze ima Aleksandra? Fotografije sa detaljima? Video sa detaljima seksa i primopredaji para? Nisu dokazi to što je nešto pročitala u novinama ili joj neko ispričao da je čuo da se priča. I za nju smo čitali u novinama sa nekoliko Arapa odjednom. Ali to nisu dokazi.
 • Korisnik: mhhh
  22/05/2019 - 07:47
  *Đoker* morališe...
 • Korisnik: JA*
  22/05/2019 - 07:30
  Ova aleksandra sa ovim napucenim , blaziranim osmehom i ocima kao na ulju , je blago receno odvratna !
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi