RASKRINKALA GA Ana ga naterala da PRIZNA da je sve LAGAO, posle ovoga Davida niko neće gledati istim očima

Priznao.

David i Ana
David i Ana, Foto: Screenshoot Youtube

Ana Korać i njen dečko David dragojević pričali su o njegovoj vezi sa Aleksandrom, nju je zanimalo zašto je toliko dugo bio u vezi koja mu nije odgovarala. Zašto su Ana i David raskinuli, pročitajte OVDE.

- U početku sam stvarno bio zaljubljen, ali sam kasnije navikao na sve to. Počelo je to sve kada su počele svađe sa bratom, to je počelo da me guši, uvek neki stresovi. Kasnije smo išli na more sa Ljubom. To je bio početak kada nama je bilo lepo. Dosta smo stvari prošli zajedno. Pričala je da nema nikoga, da nema ni mamu ni tatu. Iz navike sam sve to radio, navikao sam da sve to volim. To nije isto kao kada kažem da tebe volim. Ta ljubomora i posesivnost me je gušila - pričao je David.

Aleksandra Subotić i David Dragojević
Aleksandra Subotić i David Dragojević, Foto: Screenshoot Youtube

Ani nije bilo jasno kako David posle svega priča da nije voleo Aleksandru i da je bio sa njom iz navike, a društvene mreže govore suprotno.

- Jesi li ti njoj govorio da želiš da raskineš sa njom i da je ne voliš? Je l' ona znala da vi to radite zajedno ili je živela u iluziji da ti nju voliš? Govorio si da ste imali veliku ljubav, to je problem. Kako si mogao da prihvatiš tu lažnu veridbu i trudnoću? - upitala je Ana Davida. Kako je došlo do pomirenja između Davida i Ane, pogledajte OVDE.

Aleksandra Subotić i David Dragojević
Aleksandra Subotić i David Dragojević, Foto: Screenshoot Youtube

-Ona je bila sa detetom, ja sam nju štitio. Uvek sam joj neke stvari natrljao na nos. Bilo mi je žao, ja sam takav i nisam mogao odmah da presečem, sve je bilo gore i gore. Ona je mislila da ne može bez mene, to je bila jedna navika. Mi smo radili sve zajedno - pričao je Dragojević.

 - Da ja ovde nisam bila ti bi i dalje živeo u toj zabludi? Jesi li ti njoj rekao nekad da je ne voliš? - nastavljala je Koraćeva sa pitanjima.

- To bi trajalo dok ne izađemo odavde, ja to ne bih više trpeo. Jesam, rekao sam joj. Ja sam njoj rekao da bi voleo da se razdvojimo na nekoliko dana, ona mi nije dozvoljavala. Ona je meni govorila da nikada nije osećala ljubav kao onu što sam joj ja pružao. Kod mene se ljubav ugasila, ostalo je da je poštujem i čuvam. Ostala je navika - ponavljao je istu priču David.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi