ZORICA MARKOVIĆ OTKRILA VELIKU ISTINU Ana i Kija su bile nerazdvojne, a evo šta joj je Koraćeva uradila po izlasku iz Zadruge! Neoprostive greške izašle na videlo

Izdala je...

Ana i Kija
Ana i Kija, Foto: Screenshoot Youtube

Marija Kulić i Zorica Marković su danas razgovarale o Ani Korać i prisetile se prve sezone ovog rijalitija.

Njih dve su pričale kako je Ana bila na stani Kije Kockar, koju je muž Sloba Radanović prevario sa Lunom Đogani. Ipak, posle rijalitija navodno je bila u vezi sa Slobom Radanovićem.

- Ne možeš da budeš na strani ljubavnice. Ova Korać je učestvovala u prošloj sezoni, a sad je isto uradila (kao Luna), a tad je bila na Kijinoj strani - rekla je Marija o Ani.

- I zamisli ti da izađeš i da sa njenim (Kijinim) mužem spavaš. Od drugarice sa kojom si ovde spavala i bila nerazdvojna. Zamisli taj bezobrazluk - osudila je Kulićka Koraćevu.

Zorica Marković je zaključila da se Kockareva zato više i ne druži sa Anom.

- Ovo (veza sa Davidom) nije ništa šta je uradila Kiji. Nije Kija za džabe nju odj*bala. Spavala je i sve delila sa Kijom. Njen problem, ali ako si nekom bio veran, pa izađeš napolje i j*beš se sa mužem za kojim se ona raspadala, pa dođeš ovde, a prethodno si podržavala prevarenu ženu, sad ti napraviš prevaru ovde... - čudila se pevačica zbog ponašanja koje je pokazala Ana.

Celu situaciju pogledajte ovde.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi