POVEZANA JE SA PROSTITUCIJOM Ana Korać je DOTAKLA DNO u Zadruzi, a evo šta je tek čeka kada izađe!

Nije ni svesna.

Ana Korać
Ana Korać, Foto: Screenshoot Youtube

Bora Santana i Bane Čolak danas su sumirali brojne događaje u Radio Amneziji. Pogledajte OVDE šta je to Luna tražila od Marka, a on je oduvao!

Oni su se dotakli i Ana Korać, kao i njenog odnosa sa Filipom Mijatovim.

- Mnogi se slažu da je Ana dotakla dno u ovoj sezoni, ali neće da pričaju to za stolom jer je gotive. Retko ko šta kaže Ani u lice, čak ni Davidu - govorili su Bora i Bane, a onda je u studio uleteo David Dragojević, pa su zadrugaru počeli da mu postavljaju pitanja:

- Ana je prošle sezone sama bila, niko je nije vređao. Samo se brani kada je neko napada. Prošle godine nije imala nikog, ona se smeje, možda je više sa mnom. Što se tiče Filipa, to je po meni klošarski. To nije gospodin da ide tako da pljuje devojku - govorio je David, onda je ušla Ana Korać. Pogledajte OVDE kako je mama ukopala Anu Korać!

Onda se uključila i Ana, a Bora i Bane su prokomentarisali da ona ume da upadne u spostvene laži.

- Dosta sam ja njemu reklame dala preko mene. To su gluposti. Ne znam što se više priča sa njom. Nikoga se ovde ne plašim. Sa njim mogu pričaju o čemu god hoće. Sud je tu, neće mene ni videti. Ništa neću da govorim ovde. Za svaku reč će mi platiti. Uživaću sa mojom porodicom, Davidom i Hugom - govorila je Ana.

Celu situaciju pogledajte ovde.

 

Povezane vesti

 • Korisnik: Suzana
  23/05/2019 - 18:53
  Prostituciju je teško dokazati. U slučaju da je prostitucija dokazana, prostitutka i mušterija idu u zatvor.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi