VIDELI SU SE TRI PUTA! Ana Korać konačno otkrila PRAVU ISTINU o Filipu Mijatovu! A tek da čujete šta je rekla o Sukiju!

Ispričala sve u emsiiji.

Ana Korać
Ana Korać, Foto: printscreen

Zadrugarka Ana Korać, sinoć je bila gost u emisiji "Amidži šou", te je tom prilikom opet demantovala sve navode da je ikada bila u vezi sa Filipom Mijatovim.

"To je za mene čista katastrofa. Meni je to žalosno. Ako je neko bolestan treba mu pomoći. Danas, neke slike njegove, nešto..." odmah se ona dotakla momenta koji je u "Zadruzi 2" podigao ogromnu prašinu, a Mina Vrbaški rado joj je pomogla ističući da su joj stigle njegove fotke u donjem vešu, kao i neke zajedničke. Ana Korać u velikom problemu! Požalila mu se, pa otkrila šta joj se desilo u ovoj sezoni rijalitija!

"Ja razumem kad je neko opsesivno zaljubljen, ali ovo već počinje da bude bolest, neću više ni da se smejem. On treba da ide u neku ustanovu da se izleči od mene", ozbiljnim tonom rekla je Ana Ognjenu Amidžiću.

"Ja niti sam ga spominjala ikada... i odjednom je to na mojim uspomenama. Bio je u društvu sa nama. Njegova najveća želja je da bude poznat, da sam mu ja devojka..." pričala je Ana, za vazduh se nije zaustavljala!

Kako je istakla, ona je znala da je Filip zaljubljen u nju. Nije joj čudno što se našao u njenim uspomenama, jer je dosta vremena provodio u njenom društvu. Ali, kako ističe, nikada se ništa između njih dvoje nije dogodilo.

Sa druge strane, ime Suki izmamilo joj je osmeh na lice. Kako je istakla, on je prijatelj njenog bivšeg dečka. Videli su se tri puta do sada i nije joj neobično što je rekao da je on njena tiha patnja "jer se on tako šali". Kada je posećivala dečka u Hrvatskoj, Ana i Suki su ručali zajedno. Ana Korać će IZGORETI OD MUKE kada bude videla šta joj je Filip poslao za rođendan! David će je odmah ostaviti!

Filip Mijatov, Ana Korać
Filip Mijatov, Ana Korać, Foto: Printscreen

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi