DISKVALIFIKOVAĆE JE?! Ana NALUPALA Davidu šamare! Izvređala ga kao nikada do sad: Si*ice! Skloni se. Vidiš koji si ti TETREB!

Preterala!

Ana i David
Ana i David, Foto: printscreen

Bivši ljubavni par, Ana Korać i David Dragojević od juče su u svađi. David je pokušao da se pomiri sa Koraćevom, ali ga je ona sve vreme ignorisala. On je kasnije ponovo otišao kod nje u rehab i pokušao da je poljubi, ali je od nje dobio samo žestoke uvrede. 

- Što ti mene dodiruješ? Skloni se tamo. To je moj kačket. Hoćeš da izađeš napolje, hoću da spavam. Što ti sad mene ljubiš kad ja nisam sa tobom, šta ti hoćeš od mene? Hajde skloni se, budi magarac kao što si bio sinoć - rekla je Ana dok je gurala Dragojevića od sebe, a čak mu je lupila i nekoliko šamara.

SKANDALOZAN SNIMAK TOŠIĆA! Karleuša UCENJUJE Duška, želi da sačuva brak PO SVAKU CENU! U igri su i tuđi životi!

- Kako si slatka - ponavljao je on.

- S*sice! Skloni se. Vidiš koji si ti tetreb. Što ti meni tako prilaziš? Ne možeš da pričaš sa mnom tako, možeš da pričaš sa mnom na metar, ja nisam sa tobom - konstatovala je Koraćeva.

- Ona je uprotno gurala Davida i govorila mu da ne sme da je dira niti da je gleda, a on je nastavio da joj izjavljuje ljubav.

ZUBIMA ĆU TI SKINUTI GAĆICE Neverni ginekolog nastavio da muva devojke, pa otkrio kakva je Snežana Đurišić u se*su! (FOTO)

- Volim te najviše na svetu - pričao je Dragojević.

- Ja tebe ne, već počinjem da te posmatram drugačije. Što bi ti mene povređivao bez razloga? Ti da mene voliš ne bi radio neke stvari. Što me više povređuješ ja ću tim pre da se odljubim od tebe. Samo meni pomažeš. Ti svojim ponašanjem mene guraš od sebe, meni pomažeš - rekla je Ana nakon čega je David besno napustio rehab.

Evo kako je to izgledalo:

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi