EKSPLICITNI SNIMAK! Ana ZAJAHALA Davida! Namestila se na NJEGA, počela da poskakuje po ALATKI dok joj on OBLIZUJE GRUDI! (VIDEO)

David Dragojević i Ana Korać su u poslednje vreme poznati po svojim akrivnostima u tuš-kabini ili u spavaćoj sobi. Međutim, ovog puta su prevazišli sami sebe!

Ana Korać, David Dragojević, Zadruga 2
Foto: Screenshot

Ljubavni par koristi svaku priliku da razmenjuje nežnosti, a sada su to radili pred svima u spavaćoj sobi.

 

Ana je sedela na svom dečku samo u donjem vešu, dok ju je David uhvatio za bokove i snažno spustio na "svoj ponos". Sve to vreme pored njih su ležale Jovana Tomić Matora i njena devojka Sanja Stanković. OVDE pročitajte sve tajne Miljanine i Zoline veze!

Ana je zakoračila preko Dragojevića, a potom ju je on jakim stiskom privukao na svoj polni organ. Koraćevoj se po svemu sudeći svideo taj osećaj, pa je nekoliko puta poskakivala.

Ana Korać, David Dragojević, Zadruga 2
Ana Korać, David Dragojević, Zadruga 2, Foto: Screenshot

Nakon toga David je uhvatio njene bujne grudi i počeo da ih ljubiti. Iako se uvek pokriju jorganom kada razmenjuju nežnosti, ovaj put su pred punom sobom zadrugara rasplamsali maštu iako samo nekoliko kreveta od njih leži njegova bivša verenica, Aleksandra Subotić. OVDE pogledajte nov eksplicitan snimak Ane Korać! Potpuno gola pred dvjicom muškaraca, mazila se pa zavukla ruku dole! 18+

Ana Korać, David Dragojević, Zadruga 2
Ana Korać, David Dragojević, Zadruga 2, Foto: Screenshot

Samo nekoliko metara od njih spava Aleksandra Subotić, a njih dvoje nisu marili za to. Ova terapija toplom vodom će vas PREPORODITI, a svako može da je koristi!

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi