BANETOVA MAMA UŽASNUTA SVAĐOM SA ZERINOM Evo šta bi snajki rekla u lice kada bi je videla! ŽESTOKA SVEKRVA!

Branila je njihovu ljubav, napravila skandal prilikom telefonskog poziva a sad oplela još jače

Bane Čolak, Zerina Hećo
Bane Čolak, Zerina Hećo, Foto: Printscreen Youtube

Jasmina Čolak, majka učesnika "Zadruge" Baneta Čolaka, svom sinu je u video-pozivu direktno stavila do znanja da mu se ne dopada njegova veza sa Zerinom Hećom, za koju smatra da nije pravi izbor jer ga, kako tvrdi, ne voli i poigrava se sa njegovim osećanjima.

Njihov tadašnji razgovor u velikoj meri uticalo je na raspoloženje Zerine i Baneta, koji su se nedugo posle video-poziva posvađali na krv i nož! Do nikad žustrije svađe partnera došlo je u noći između ponedeljka i utorka, kada se proslavljao rođendan Aleksandre Subotić. Svađu Zerine i Baneta obeležile su međusobne optužbe, ružne reči, suze, vika, i na kraju raskid, posle kojeg smo pozvali Jasminu za komentar.

"Vidim da su ponovo u ljubavi, čitava svađa je pala u vodu. Baneta podržavam svakako, bude teško kad se sve to gleda, ali on je voli i to je to", iznenadila je Jasmina koja, nasuprot onome što je rekla u video-pozivu, sada tvrdi da podržava ljubav svog sina i Zerine.

"Da, uvek! Oduvek sam podržavala njihovu ljubav, ako je to zaista ljubav. Ono što sam rekla, stojim iza toga, ali nisam ja u kući pa da osetim to i vidim na taj način kao Bane. Što se Zerine tiče, prvo mi se učini da ga ne voli, pa posle dva dana ljubav cveta, sve divno, ljube se, smeju se... Pa kažem: "Hajde, još je početak rijalitija". Ne znaju se oni dovoljno, mislim da se oni sad i upoznaju kako treba", objašnjava Jasmina, koja nije mogla da dođe sebi dok je gledala sinovljevu svađu sa devojkom.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by BANE ČOLAK OFFICIAL (@banecolak_13) on

"Ono je bilo stvarno teško za gledanje, baš sve što sam videla. Uplašila sam se strašno da ne povredi glavu, sve mi je bilo stresno i strašno. Ali, kad je svanuo dan i videla ih da su se pomirili, onda mi je lakše. Videćemo da li će to tako ostati do kraja", kaže Jasmina i dodaje:

"Ja navijam da moj sin bude srećan, to je jedino za šta ja navijam. Njegov izbor, njegova devojka. Ja samo želim da bude srećan, a čini mi se da kraj Zerine jeste. To je moje dete, šaljem mu pozitivne vibracije, navijam da bude jak, da prođe neka iskušenja... A ako ne ide - ne ide", iskrena je Jasmina koja je otkrila šta bi poručila Zerini, da može da sa njom obavi razgovor u četiri oka.

"Rekla bih joj da, ako definitivno donese neku odluku, da ostane dosledna. Ako ne želiš da budeš sa Banetom - nemoj, ostani dosledna, nemoj da budeš sa njim. A ako želiš", onda uplovite u neku mirnu luku - rekla je Jasmina.

PROČITAJTE JOŠ VESTI KOJE SMO IZDVOJILI ZA VAS - OVDE

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi