MAGDALENA NIJE MOJE DETE! Čabarkapa se oglasio povodom ulaska u Zadrugu! Ovo će Aleksandru dovesti do ludila!

Aleksandra Subotić uskoro će morati da napusti rijaliti "Zadruga" kako bi rešila problem sa Centrom za socijalni rad u koji je ponovo stigla prijava zbog zanemarivanja njene maloletne ćerke Magdalene.

Aleksandar Čabarkapa i Aleksandra Subotić
Aleksandar Čabarkapa i Aleksandra Subotić, Foto: Vladimir Marković/Alo!, Instagra

Spekulisalo da iza svega stoji Aleksandar Čabarkapa, koji se nedavno oglasio. Naime, on tvrdi da nije Magdalenin otac, a navodi i da nema nameru da uđe u rijaliti.

 

U medijima se nedavno pojavila priča da je Čabarkapa besan jer ga ne žele u "Zadruzi", te je pokušao da naškodi Aleksandru i Davidu. Aleksandar demantuje ove navode i tvrdi da ga rijaliti programi ne interesuju.

- Ja u rijaliti mogu ući kad god hoću, kako u "Parove" tako i u "Zadrugu", a mene ta sra*a ne interesuju jer su unutra sama go*na i klošari, da se ja svađam sa ženturačama i ostalim klošarima ne pada mi na pamet. Opet napominjem da dete nije moje, nek je živo i zdravo i šta to mene interesuje gde je i šta radi. Sramota me je sa kakvom klošarijadom mene više povezuju, a i široke narodne mase vide kakvi su to monstrumi, skalamerije i klošari daleko im lepa kuća - navodi Čabarkapa.

Aleksandra Subotić
Aleksandra Subotić, Foto: Screenshoot Youtube

 

Pratite nas na InstagramuFacebook-u

PROČITAJTE VESTI KOJE SMO IZDVOJILI ZA VAS - OVDE

Povezane vesti

 • Korisnik: Sjajno
  16/12/2018 - 18:51
  Ako pogledamo ko je zvanični izvor, ne bi me iznenadila, ni tvrdnja da je Ljubomir - a Pantović, šampionka, neznanog sporta, lično - OTAC.
 • Korisnik: ali
  16/12/2018 - 15:27
  magdalena ime
 • Korisnik: Novosadjanin
  16/12/2018 - 15:17
  O ovom čoveku znam veoma malo. Na kraju to nema ni veze, ali ovo što je rekao je sve na mestu. A stvarno bih voleo da ne poklekne pred ovim klošarima, tu mislim i na organizatore rijalitija, pa da ne uđe ni u jedan. Ostani dosledan sebi i več si pobednik nad ovim celokupnim ološem.
 • Korisnik: Bit
  16/12/2018 - 12:25
  Ispade pametniji od svih ostalih zajedno. Ako je istina da je ovo rekao, svaka cast.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi