JOŠ JEDAN PORNO SKANDAL NA POMOLU Čabarkapa se slikao TOKOM SE*SA sa ovom zadrugarkom?! Pustiće fotke u javnost?

Aleksandra i Ljuba umiru od ljubomore.

Aleksandar Čabarkapa
Aleksandar Čabarkapa, Foto: Vladimir Marković/Alo!

Tokom "Igre istine", pokrenuta je priča o starim vremenima u kojima je Aleks stupila u vezu sa majčinim dečkom i sa njim potom dobila i dete. Majka i ćerka iznosile su svoje verzije priče i različite detalje, ali u jednom trenutku u priču je upletena i Stanija Dobrojević. Aleks joj je rekla da je Čabarkapa izjavio da je bio i sa njom. Otkriveno šta je jedan zadrugar radio za novac  u Americi, detaljnije o tome čitajte OVDE. 

- On je davao izjave da je bio sa tobom i da ima slike vašeg seksa! - rekla je Aleks, što je izazvalo burnu reakciju Stanije Dobrojević, koja je, u histeriji, tražila od produkcije čak i hitan ulazak Čabarkape u rijaliti. Saznajte OVDE ko Luni daje informacije iz spoljnjeg sveta. 

- Pozivam Čabarkapu da se javi! - vikala je ona popevši se na klupu, i nastavila: - Pošto j*bane i odj*bane mama i ćerka hoće da me upletu u njihovu priču! Ja pored Čabarkape u životu prošla nisam! Molim Čabarkapu da se javi i da da izjavu! Čista sam kao suza! Nek' se oglasi i njegova žena! Ako postoje slike, neka se puste u javnost! Produkcijo, uvedite Čabarkapu, da raskrinkamo ovu lakrdiju! - vikala je Stanija, a celu raspravu poslušajte u videu:

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi