EKSKLUZIVNO ZA "ALO!" Čabarkapa zapalio Karađorđu traktor! Gorelo sa svih strana, njegov brat PRESTRAVLJEN!

Srboljub Subotić, čija je gotovo cela porodica u rijalitiju „Zadruga“, prolazi kroz pakao otkako je njegova bratanica Aleksandra ponovo ušla u rijaliti.

Srboljub Subotić
Srboljub Subotić, Foto: Screenshoot Youtube

Naime, kako je otkrio u razgovoru za „Alo!“, otkako se njegova bratanica pridružila zadrugarima, Karađorđev brat živi u strahu od njenog bivšeg partnera Aleksandra Čabarkape, koji je nakon konja i štale, pokušao da zapali i traktor u vlasništvu njegovog brata.

Srboljub i Karađordje Subotić
Srboljub i Karađordje Subotić, Foto: Alo!/ S. A.

- Pre nekoliko noći, Čabarkapa je pokušao da zapali Karađorđevu štalu, a potom i traktor. Otišao je na njegovo imanje, koje je u blizini Beograda, i usred noći polio traktor benzinom.

U četiri ujutru pozvala me je žena koja živi pored Karađorđevog imanja i koja se brine o njegovim životinjama. Čim sam tamo stigao, sve mi je bilo jasno i ne sumnjam da iza podmetanja požara stoji Čabarkapa - počeo je Srboljub svoju priču za „Alo!“ i dodao:

Aleksandar Čabarkapa
Aleksandar Čabarkapa, Foto: Alo!/ Vladimir Marković

- Ovo nije prvi put da on pali šta mu padne na pamet, niti mu je prvi put da baca bombe gde mu se prohte. Sve sam prijavio u policiji, ali znam da od toga neće biti ništa - kaže Srboljub i ističe da je Aleksandra glavni krivac za Čabarkapino ponašanje.

- Aleksandra i Karađorđe ga u „Zadruzi“ stalno spominju, iako ona zna da to ne sme da radi. Njemu to očigledno smeta i ovo je njegov način da ih opomene da to više ne rade. U poslednjih nekoliko dana dva puta je pokušao da podmetne požar i, srećom, nije uspeo - kaže Srboljub i dodaje da strepi od Čabarkapinog sledećeg poteza. 

- Aleksandra nije razmišljala o tome šta sve može da izazove njen povratak u rijaliti, a od Čabarkape mogu da očekujem i da je, iz čiste pakosti, prijavi socijalnoj službi, te da pokuša da joj oduzme dete. Ona je trebalo o svemu da razmišlja unapred, a bolje od svih je znala da ne sme da mu pominje ime - tvrdi Aleksandrin stric. Ipak, više od svega Srboljub priželjkuje izlazak Karađorđa, svoga brata.

- Karađorđe je tamo potpuno nebitan, ni honorar koje će zaraditi nije veliki da bi zbog njega ostajao. Nije moj brat za rijaliti jer samo ćuti. Tamo Aleksandra i Ljuba prave šou, pošto lažu čim zinu i samo neka tako nastave, a Karađorđe treba da izađe jer ne mogu više ja da rešavam njegove probleme - kaže Srboljub. S druge strane, pokušali smo da pozovemo Aleksandra Čabarkapu, kako bismo dobili komentar od njega, ali do zaključenja ovog broja nije bio dostupan.

Aleksandra ima starijeg dečka!

Kako Srboljub tvrdi, Aleksandra je veoma brzo prebolela Davida Dragojevića, koji je otpočeo vezu s Anom Korać, te je sreću našla uz starijeg muškarca. - Kako sam čuo, Aleksandra je u Novom Sadu našla novog dečka, ali su mi zabranili da o njemu govorim. Reč je, valjda, o nekom starijem, moćnom liku. Ne želim ni da ulazim u to, meni je rečeno da se ne mešam zato što je čovek biznismen. Možda je oženjen, šta ja znam… - kaže Subotić i dodaje: - Magdalena je u Novom Sadu, čuva je Aleksandrina prijateljica iz Boleča. Tamo je, jer ju je Davidova mama Biljana upisala u vrtić blizu svoje kuće. Prestao sam da se čujem s Biljanom jer ne možemo da nađemo zajednički jezik. Ona pokušava da vrati svog sina Aleksandri, a od toga nema ništa - kaže Srboljub. 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi