SVE JE BIO DOGOVOR?! Dalila i Ana se čule pre "Zadruge", a onda i David nije mogao da ćuti pa je progovorio o bratu Dejanu!

Zakomplikovalo se...

Ana David Dejan Dalila
Ana David Dejan Dalila, Foto: printscreen

David Dragojević je prvi put pred devojkom Anom Korać u rijalitiju "Zadruga 2" progovorio o bratu Dejanu Dragojeviću i njegovoj supruzi Dalili. On je ispričao kako mu nisu jasne neke stvari koje je radio njegov brat, ali i da sebe krivi za sve jer je uopšte postao javna ličnost.

 

- Počeo je da me vređa preko novina. Meni je sve to bilo retardirano! Ja sam onda došao iz Amerike, ofarban u plavo, i pogodilo me je kada sam išao u cvećaru da kupim cveće, a oni (Dalila i Dejan) su na stori okačili kako su "videli tvora da ide u cvećaru". A zapravo nije hteo da pređe put da se javi. Ne znam kako je to mogao, ja tako nikada ne bih. To je klinački! A za sve sam ja kriv što sam uopšte ušao u taj javni svet. Sve zbog mog nekog hira... J**o me Instagram i lajv, tako je sve počelo... A kad je ova rekla da sam ja njega pljunuo. Užas! Ja to u životu ne bih uradio - tužno je govorio stariji od braće Dragojević i nastavio:

 

- Dobro, oni su napravili lepu kuću. Baš lepu kuću! I treba da budu srećni - dodao je David, a Ana je ispričala da je jednom razgovarala sa Dalilom na Instagramu.

David i Ana
David i Ana, Foto: Screenshoot Youtube

- Pitala sam je gde je kupila kućicu za psa. I pre nego što sam ušla mi je napisala "srećno". Ja bih baš volela da se ti pomiriš sa njima. Nema potrebe da zbog gluposti budeš u tako lošim odnosima - rekla je Koraćeva.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi