DAVID GRCA U SUZAMA POSLE MAJČINOG POZIVA: Sasula mu sve u lice, a tek da čujete šta je poručila Aleksandri Subotić

Nije mu bilo dobro.

David Dragojević
David Dragojević , Foto: Screenshoot

David Dragojević oko 17 časova dobio je poziv od Velikog šefa. On je napustio Belu kuću i otišao u Rajski vrt kako bi se čuo sa majkom.

- Šta ja ovo radim, ja više ne znam gde sam. Da li sam juče radio nešto pogrešno - govorio je David dok je plakao.

- Slušaj me dobro, nemoj tako da padaš, znaš kako smo svi srećni kako si se ponašao do sad. Ništa ne radiš pogrešno, nemoj sebe kidati. Ja sve vidim, nemoj da padaš. Ona se ljuti bezveze. Kaži joj da sam je pozdravila i da prestane da se ljuti zbog gluposti. Treba da pričaš, nemoj da ćutiš. Ova "gov*ara" (misleći na Ljubu Pantović) što je ušla svašta laže i priča - rekla mu je mama.

David Dragojević
David Dragojević , Foto: Screenshoot

- Meni je ona nebitna. Ja se samo zezam i ništa loše ne radim. Nikad se nisam osećao ovako, da ne znam gde sam. Skroz sam izgubljen. Pogađa me ova situacija između nas dvoje - odgovorio je David.

- Ona mnogo greši što tako misli, kaži joj da se oraspoloži i da se smeje. Da se dotera i da se sredi malo, ja ne znam šta joj fali. Što se tiče tebe ti nemaš nijednu grešku. Jedino što ne treba je da se tako napijaš. Mi smo se svi smejali kad si se napio i šalio sa ostalim zadrugarkama, ali ona to ne razume. Ja sam htela i sa njom da pričam... Vi treba da idete zajedno, jedno drugo branite, znate zašto ste ušli. Kakav je to pad odjednom? Beba je super, prenesi joj da ne brine. I još nešto, svoje tajne nemoj da pričaš nikome, sa svima budi na distanci, jer ne poznaješ te ljude i ne znaš da li su ti prijatelji - pričala mu je mama.

David Dragojević
David Dragojević , Foto: Screenshoot

David joj se zahvalio na svemu, a razgovor se potom prekinuo. Nakon toga je otišao u pab, sve vreme je plakao, a Aleksandra ga je tešila.

 

Pratite nas na InstagramuFacebook-u

PROČITAJTE VESTI KOJE SMO IZDVOJILI ZA VAS - OVDE!

Povezane vesti

UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi