PAKAO U BELOJ KUĆI David nasrnuo na Aleksandru! Skočio od besa, STEGAO PESNICU pa krenuo prema njoj! Obezbeđenje reagovalo

Nijej mogao to da podnese.

David i Aleksandra
David i Aleksandra, Foto: printscreen

Veliki šef je danas pustio snimak Aleksandre Subotić u Zadrugu, a nakon komentarisanja bivši verenici su se žestoko posvađali, umalo je došlo do fizičkog obračuna. 

- Ti si meni govorio da udarim nekoga da bih izašla. Sad sam shvatila da si ti tada već spustio gard prema Ani. Hteo si da izađem iz rijalitija da bi ti imao nešto sa njom. Klošaru jedan! Počeo si da flertuješ sa njom, govorio si meni da odem odavde da bi ti mogao da j*beš drugu. Šta sam sve radila zbog tebe - govorila je Aleksandra.

- Nisi htela ništa da radiš. Bubice nisi nosila, samo si mislila na sebe. Sve što sam ti ja govorio, ti si ćutala. Samo si divljala. Nisi htela da priznaš mnoge stvari. Zaljubio sam se u Anu, ti si bila kao devojčica, buntovnik. Ne bi mogla da izdržiš ovde, vidiš da ti je odgovaralo. Sada svi pišaju po meni i tebi je lako. Uvek si bila negativna, i svi su bili protiv tebe. Strašno! Kriva si za sve, i ja sam, ali ti si više za svoje ponašanje - rekao je David.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi