ALEKSANDRA KUKALA I JECALA NA SAV GLAS Davidova majka šokirana ponašanjem sina i time šta je uradio Subotićevoj! Pa oplela po Ani Korać

I dok majka Ane Korać podržava ćerkin izbor, Biljana Dragojević smatra da se zgodna Ivanjičanka samo poigrava sa njenim sinom

Ana i David
Ana i David, Foto: printscreen

David Dragojević i Ana Korać šokirali su zadrugare, ali i publiku kada su priznali da jedno prema drugom gaje emocije jače od prijateljskih. David se u živom programu obratio svojoj bivšoj devojci Aleksandri Subotić i stavio joj do znanja da ne želi više da bude sa njom.

- Aleksandra, šta da radim?? Neću i ne mogu da se sklanjam od Ane, pored nje se osećam baš lepo. Nisam znao da će to ovako da ide, ali svaki dan vodi ka nečem lepšem. Ne ljuti se na mene, ne mogu sebe da kontrolišem - rekao je David, a to je potvrdila i Ana.

- Osećam isto što i David, suzdržavali smo se, ali više ne možemo - rekla je Ana i dodala da joj je lakše što više ne mora da krije simpatije prema Davidu.

Dok je golupčićima većina zadrugara čestitala, povređena Aleksandra Subotić se oglasila na Instagramu. Aleksandra je objavila fotografiju ćerke Magdalene i Davidove majke Biljane Dragojević.

Biljana Dragojević
Biljana Dragojević, Foto: Screenshoot Youtube

- Vidite ovako, ova žena je moja buduća svekrva, a on Anu ni ne interesuje, jer nju zanima medijska pažnja i da bude bitna! David je pogubljen, njim manipuliše onaj konj što u 50 godina nema ni kučeta, ni mačeta. Onaj majmun što je ostavio svoju ženu 10 godina samu i ide i se*e po rijalitijima - napisala je Aleksandra, aludirajući na Mikija i Lepog Miću, a potom je oplela po svojoj majci, Ljubi Pantović, i po Jeleni Krunić.

- Manipuliše njim i ona što je ostavila svoje dete i nije ga videla 17 godina, ali i ona narkomanka što vrti dupe oko šipke, a nazivala ga je pe*erom u prvom rijalitiju. David u svima vidi dobro, to je njegova jedina mana. Ana je izjavila da će ga smuvati i šutnuti posle dva-tri meseca i zaboraviti do kapije. Sve to je zakuvala moja mama pre nego što je ušla u rijaliti. To se zove bolest! Ja sam njegova verenica, ja sam osoba čije je on dete odgajao.... Šta bude, biće... Volim ga i ta ljubav preko noći ne može da nestane! Kraj - napisala je Aleksandra, koja otkako je izbačena iz „Zadruge“ ne želi da razgovara sa novinarima.

Sa druge strane, Davidova mama Biljana u razgovoru za „Alo!“ kaže da voli sina najviše na svetu, ali da ne podržava neke njegove postupke.

Aleksandra Subotić
Aleksandra Subotić, Foto: printscreen

- Ta njihova „ljubav“ se odigrala veoma brzo i ja u to ne mogu da poverujem. Vidim da je David srećan i da se uz Anu smeje, ali to nije prava ljubav. Iskreno, najteže je mojoj Aleksandri, koja je njihovo priznanje gledala sa mnom i kukala i jecala na sav glas. Ona bi najviše volela da može da popriča sa Davidom i da joj on kaže u lice šta se dešava. Ako bi joj rekao da je više ne voli, ona će otići od mene i uzeće Magdalenu. Njoj je najteže, ne znam šta će da radi. Obe smo u šoku - rekla je Biljana i otkrila da je sve to plan Ane Korać.

- Ta devojka mi ne deluje iskreno, sve je ovo ona unapred smislila i sigurna sam da ima tajni plan, pa zato muti sa Davidom. Namazana je, a moj sin to ne vidi. Ako me bude pitao za moje mišljenje, ostaću uzdržana, neću da se mešam, ali mislim da će napraviti grešku ako bude sa Anom u vezi - priznala je Biljana za „Alo!“, dok je mama Ane Korać podržala ćerkin izbor.

- Anu nikada nisam videla ovako zaljubljenu, iskreno je rekla da joj se David dopada, a meni je njena sreća najvažnija. Šta god da se desi, Ana ima moju podršku, kao što je imala za sve što je u životu radila. Sa druge strane, David kao ima verenicu, ali sam je već rekao da to nije nikakva veza - kaže Ljiljana Korać, majka atraktivne zadrugarke i otkriva čega se jedino pribojava.

Aleksandra Subotić i David Dragojević
Aleksandra Subotić i David Dragojević, Foto: Nenad Vujanović

- Plašim se da bi njihov odnos mogao da pređe granicu pristojnosti, ali Ana dobro zna gde je i svesna je da ne treba da ima seks pred kamerama - ispričala je za „Alo!“ Anina mama.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi