ORGIJALA DVE NOĆI U HOTELU Dok je Matora boravila u rijalitiju Sanja se kre*ala po Frankfurtu?! Evo i za koliko!

Ušla u keš!

Sanja Stanković
Sanja Stanković, Foto: Screenshoot Youtube

Aktuelna učesnica "Zadruge 2" Sanja Stanković je vreme provedeno pre ulaska u Belu kući provela radno. Dok je njena devojka Jovana Tomić Matora boravila u Beloj kući, Sanja je navodno išla u Frankfurt sa još tri devojke i ostala dve noći. Kako prenose mediji, na taj put ih je poslao nedavno uhapšeni makro Mihajlo Maksimović. OVDE pogledajte vrelu akciju između Sanje i Matore!

 

Sanja je navodno za dve noći koje je provela sa klijentima, zaradila dobru sumu novca.

- Mihajlo je pozvao zadrugarku i rekao da se što pre dobro spremi i obuče i da će ići sa tri koleginice za Frankfurt. Sanja se veoma obradovala jer je za deset dana trebalo da uđe u rijaliti, a ponestajalo joj je novca za garderobu i svakodnevne potrebe, pa ju je poziv oduševio. Znam da je po večeri navodno zarađivala i do 800 evra, ali ovaj put joj se sreća nasmešila i dobila je 2.500 evra za vreme provedeno tamo - kaže sagovornik.

Sanja Stanković
Sanja Stanković, Foto: Screenshoot Youtube

Bile su tri dana i dve noći, biznismeni su sve usluge lepo platili, čak se i hvalila da je dobila dobru čast od njih. Kad je došla, otišla je da kupi stvari Jovani i sebi, kao i još neke sitnice kako bi bila potpuno spremna za ulazak u "Zadrugu" - ispričao je sagovornik.

Sanja Stanković
Sanja Stanković, Foto: Vladimir Marković/Alo!

Podsetimo Stankovićevu su i u rijalitiju "Zadruga" već prozivali nekoliko puta da se bavi prostitucijom, a ona se čak u jednom trenutku, kada su joj rekli da joj je cena 250 evra, izletela i rekla da je cena višestruko veća. Ovo priznanje je i potvrdilo naša pisanja i saznanja da je zadrugarka bila omiljena prostitutka uhapšenog Mihajla Maksimovića. Kada je Mihajlo uhapšen, njeno ime je pronađeno u zaplenjenim telefonima, kompjuterima i spiskovima kao VIP, tj. omiljena radnica. Pogledajte OVDE kojem momku je Sanja Stanković želela da rodi dete!

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi