POTPUNI ŠOK Dragana Mitar mislila da se ugojila samo 6 KILOGRAMA, a kada je stala na vagu zavrtelo joj se u glavi!

Nije mogla da veruje.

Dragana Mitar
Dragana Mitar, Foto: Printscreen

Bivša modelsica Dragana Mitar pridružila se zadrugarima krajem oktobra prošle godine. Svojom seksi figurom omađijala je mnoge, a kako je njen boravak u rijalitiju "Zadruga 2" odmicao, tako su njene čari, kako i sama priznaje, počele da gube draž. Nije dugo prošlo, Dragana je sve manje vodila računa o svom fizičkom izgledu i polako se gojila.

Da se prilično zapustila i opustila kada je hrana u pitanju brzo su joj skrenuli pažnju ukućani, koji su joj poručili da hitno povede računa o svom izgledu. Dragana je obećala da će šest kilograma viška, koliko je mesecima tvrdila da ima, brzo skinuti, a onda je usledio novi nedeljni zadatak i najveći šok u "Zadruzi"!

Dragana je, između ostalih, izglasana za jednu od zadrugarki koja se najviše ugojila do sada, zbog čega će njena misija narednih dana biti da skine što više kilograma koje je nabacila otkako se uselila u Belu kuću. Pre početka zadatka, Dragana je stala na vagu, a onda je usledio hladan tuš - umesto šest kilograma viška, koliko je tvrdila da ima, Dragana Mitar nabacila je neverovatnih dvadeset!

Dragana Mitar
Dragana Mitar, Foto: Screenshoot Instagram

Bivša modelsica sada ima tačno 69.4 kilograma, što je rekordna brojka kada je ona u pitanju. Obećala je da će dati sve od sebe da se hitno dovede u red, u čemu će joj ove nedelje pomoći članovi njenog tima - Ljuba Pantović, koja će voditi računa o Draganinoj zdravoj ishrani, Jovana Tomić Matora, koja će biti zadužena za pripremanje zdravih, niskokaloričnih obroka.

Zorica Marković vodiće računa o tome da li je Dragana tokom dana unela dovoljno vode, dok će supervizor ove misije za skidanje kilograma biti Toma Panić. Da Dragani ova borba s kilogramima bude lakša i zanimljivija, postaraće se Sanja Stanković, njen zabavljač.

Da li će Dragana istrajati u svojoj nameri da ponovo bude ona stara, ostaje da vidimo, a mi joj, kao i ostalim takmičarima, želimo svu sreću!

Dragana Mitar
Dragana Mitar, Foto: printscreen

 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi