MORAĆE DA PLATI OGROMNU KAZNU?! Evo šta se tačno dešava nakon bekstva sa Zlatom! Kamera je sve usnimila!

Vratila se!

Zlata Đurković
Zlata Đurković, Foto: Screenshot Youtube

Zadrugarka Zlata Đurković napravila je lom i skandal na imanju u Šimanovcima. Ona je htela da napusti rijaliti "Zadruge", a više detalja možete pogledati OVDE.

 

 

Međutim, Zlata ipak na kraju nije izašla iz "Zadruge", ali se skroz isključila iz dešavanja. Posle kratkog povratka za crni sto, potom je nisu više nigde prikazivali u kadru, a tako je i od kada su učesnici otišli na spavanje. Ona je na neki način izolovana, te su mnogi posumnjali i da je napustila takmičenje.

Zlata Đurković Zadruga
Zlata Đurković Zadruga, Foto: printscreen

Do raskida ugovora nije došlo, Đurkovićeva je ostala u "Zadruzi", a u kadru se pojavila tek oko podneva kada je izašla u dvorište da popuši cigaretu. Prvobitno je sedela sa Suzanom Perović i Davidom Dragojevićem, kojima je ispričala kako je provela noć posle drame.

- Ne znam ni sama da li sam odmorila. Više mi se čini da sam pala u nesvest. Nije bio normalan san, kao kad se komiraš. Danas su rekli da će biti neka igrica, ali unutra - ispričala je ona.

Zlata Đurković Zadruga
Zlata Đurković Zadruga, Foto: printscreen

Potom je David otišao, a na njegovo mesto je sela Miljana Kulić koja se žalila Đurkovićevoj da misli kako je krivicom Lazara Čolića Zole tipovana od strane lopova u spoljnom svetu. Međutim, Zlata nije želela da je sluša jer poučena iskustvima iz poslednjih nekoliko dana - ne želi više da se petlja ni u šta.

- Ne želim više da učestvujem ovde ni u jednoj priči. Nikada! Ne zbog tebe i tvoje priče, da me pogrešno ne razumeš, nego u globalu! Ako ne možeš da prestaneš, onda ja idem odavde - poručila joj je pevačica. OVDE pogledajte kako je Zola koristio drogu pred Miljaninim sinom Željkom!

Povezane vesti

 • Korisnik: Mile
  15/05/2019 - 08:27
  Neka njen muž ì deca uživaju još malo bez njene diktature.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi