OTKRIVENA POZADINA! Evo zašto se Dalila pomirila sa Davidom i Anom Korać! Sve je deo PAKLENOG PLANA?!

Svi bruje o pomirenju!

Dalila Dragojević
Foto: Screenshoot Instagram

Prethodnih dana kao bomba je odjeknula vest o pomirenju braće David i Dejana Dragojevića. Ipak, ništa manje pažnje nije izazvao i susret novih snajki, Ane Korać i Dalile Dragojević.

Podsetimo, David i Dejan su se žestoko posvađali u "Parovima", a uzrok svemu bilo je neslaganje Dalile i Aleksandre Subotić, tadašnje Davidove devojke.

 

Na prvu loptu, reko bi se da je David "okajao" grehe kod brata i snaje, time što je ostavio Aleks i izvinio se zbog svega. Ali, teoretičari zavere smatraju da je David dobro dočekan zbog druge stvari.

NEPRIJATNA SCENA U STUDIJU! Dušica Jakovljević se USRED emisije javila na NJEGOV telefon, čule su se strašne pretnje!

Dalila Dragojević
Foto: Screenshoot Instagram

Već neko vreme se spekuliše o ulasku Dalile i Dejana u "Zadrugu", a veliki publicitet koji privlače Ana i David, svakako da im prijaju, što je na kraju Dalila i priznala, objavivši ogroman broj ljudi koji je tih dana posetio njen profil.

KOMŠIJE OTKRIVAJU ZA ALO! Pogledajte šta Filip Krajinović radi kada misli da ga niko ne gleda! Detalji koje niko nije znao!

Dejan i David
Foto: Screenshoot Instagram

Da li je zaista reč o iskrenoj ljubavi i pomirenju, ili je opet u pitanju marketinški trik ostaje da vidimo do 6. septembra, kada je najavljena nova sezona Zadruge 3.

Dalila Dragojević
Foto: Screenshoot Instagram

BONUS VIDEO

Insta provokator: Sanja Stanković saterana u ćošak, morala da otkrije istinu o katalogu!

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi