"TAKVU FUK*U BEOGRAD NIJE VIDEO" Filip Mijatov ponovo odbrusio: Orgijali su na Ani Korać za 500 evra, spremna je za zatvor!

Priča se ne smiruje!

Ana Korać, Filip Mijatov
Ana Korać, Filip Mijatov, Foto: Printscreen

Ana Korać pred milionskim auditorijumom okarakterisala je Filipa Mijatova kao bolesnu osobu, koja treba da se leči koliko je zaljubljen u nju. Ona smatra da on samo hoće da bude poznat i da ima nju za devojku. Kasnije, nazvala ga je i debilom, pa joj je i laknulo kada je poklonima "sam dokazao da je psiho". OVDE pogledajte kada se završava "Zadruga 2"!

 

Mijatovu se ovo nimalo nije dopalo, a kada je čuo Davidove pretnje, tek mu je pao mrak na oči.

"To je fu*sa kakvu Beograd nije video. Zlo za zatvor. Svi kriminalci su bili sa njom, jurcala je i po Hrvatskoj... I taj Suki odlično zna ko je ona, njegovi drugari su je ka*ali od 500 do 1.000 evra. Svaki poznati je mogao da bude sa njom. Jedva čekam da se sve ovo završi, šta sam imao, rekao sam", odbrusio je Filip pa dodao:

Filip Mijatov
Filip Mijatov, Foto: printscreen

"Filip traži MMA meč da mu David je*e ma*er. Izlomiću ga kad ga vidim bude li rekao nešto", zaključio je on. Pogledajte OVDE brutalno pismo velikog šefa, koje je sve zaplašilo!

Podsetimo, Filip Mijatov je Ani za rođendan poslao pismo čiji sadržaj nije želela da pročita javno, tortu sa malinama, novac od papirnih salveta, kao i njihove zajedničke fotografije uslikane posle njenih operacija koje je, kako se navodi, on finansirao.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi