RASKINULA VERIDBU, PA OTKRILA Ivana Vrbaški iznela sve detalje njenog i Karađorđeovog odnosa! A ono što je rekla o Ljubi ostaviće vas bez daha!

Stavila tačku, pa otkrila...

Ivana Vrbaški
Ivana Vrbaški, Foto: Screenshoot

Ivana Vrbaški, majka Mine Vrbaški, šokirala je mnoge kada je u programu uživo raskinula veridbu sa Karađorđem Subotićem, a u razgovoru za „Alo!“ ne krije da je razočarana u bivšeg partnera. Ivana priznaje da dosad nije videla Karađorđevu agresivnu stranu i da su je psovke koje je uputio bivšoj supruzi ostavile bez teksta.

- Nas dvoje smo bili kratko zajedno, a viđali smo se povremeno, svakog drugog vikenda. Nismo čak ni razgovarali šta se dešavalo pre nego što smo se upoznali. Iako nisam želela da se bakćem pričama i brakom koji je on imao sa Ljubom, niti me je to zanimalo, ipak nisam mogla da sanjam koliko je loš njihov odnos. Takve reči koje su uputili jedno drugom, ponašanje, uvrede... To nije normalno. Karađorđe me je potpuno iznenadio, jer ga nikada nisam videla takvog. Ono što Ljuba i Karađorđe govore jedno drugom užasno je. Strašno je da se bivši supružnici tako pljuju, jer sam i ja razvedena i nikada mi nije padalo na pamet da tako razgovaram sa bivšim mužem - kaže Ivana i otkriva da joj je, osim odnosa sa bivšom ženom, zasmetao i Karađorđev odnos prema Mini.

Karađorđe Subotić, Ivana
Karađorđe Subotić, Ivana, Foto: Printscreen Facebook

- Nije mi se dopalo kada je Mini postavio ultimatum, kada joj je rekao da mu se ne obraća ako bude komunicirala sa Ljubom. Mina mu je dobro odgovorila kada mu je rekla da niko, pa čak ni njena majka ne može da je uslovljava. Ona je sa Ljubom u normalnim odnosima, a tako će i ostati. Ljuba je pričala sa Minom i pokušavala je da razume zašto sam se verila sa Karađorđem. Rekla je da takav postupak shvata samo u slučaju da sam želela da vidim svoje dete i da mu nešto prenesem, pa je to bio način - kaže ona i ističe da, uprkos svemu, u ćerki ima najveću podršku.

Dorotea Jovanović, Mina Vrbaški
Dorotea Jovanović, Mina Vrbaški, Foto: Printscreen

- Mina je znala kako ću reagovati na sve što joj je Karađorđe izgovorio. Ako me neko poznaje, Mina me poznaje. Živele smo zajedno do njene šesnaeste godine. Bila je sa mnom svaki božji dan, a kada nije, čule smo se trista puta dnevno. Nije se rodio muškarac koji mi je ispred dece. Bilo ko da ih popreko pogleda, da povisi ton, to je kraj. Od tog stava nikada neću odstupiti - kaže Ivana za „Alo!“.

 

 

Pratite nas na Instagramu i Facebook-u

PROČITAJTE VESTI KOJE SMO IZDVOJILI ZA VAS - OVDE

Povezane vesti

 • Korisnik: Ciro
  08/12/2018 - 10:30
  Pre veridbe trebala da se raspita ko je on. A on trebao za nju da se raspita.
 • Korisnik: Sizofrenicarka
  08/12/2018 - 08:47
  Lepo gospodjo Ivana a sada vrati film pa vidi svoje ponasanje ,sve vreme veridbe,prema njegovoj cerki. Tu ti nije bio vazan odnos oca i cerke niti si ga stavljala ispred vaseg odnosa. Zla i sebicna zena! Jos si ga okretala protiv cerke,kojoj i ovako nije naklonjen...
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi