GOCA ŠAULIĆ POSETILA KUMA KOJI JE PREŽIVEO SAOBRAĆAJKU Kad ga je UGLEDALA plakala kao da je videla pokojnog MUŽA, nisu mogli da je SMIRE!

Pati za Šabanom.

Gordana Šaulić
Gordana Šaulić, Foto: E-stock/bibiphoto

Posle nešto više od četrdeset dana od pogibije kralja narodne muzike, Šabana Šaulića, njegova udovica smogla je snage da poseti povređenog kuma u bolnici. On je kobne večeri bio u istom vozilu sa Šabanom. Njihov kum Slobodan Bobi Stojadinović boravi u jednoj bolnici u Beču, gde je ostao nakon kobne večeri pa sve do sada.

 

Prvi susret Goce i Bobija posle kobnog udesa za oboje je bio stresan. Šabanova udovica nije mogla da se smiri kad je videla kuma u bolničkoj postelji. Goca je plakala kao da je ponovo proživljavala tragičan događaj u kojem je ostala bez supruga, ispričao je Stojadinović.

Kako kaže, znajući da je Goca jedva preživela Šaulićevu smrt, bio je svestan da će joj teško pasti i susret s njim. On je inače s kumom bio veoma blizak, pratio ga je na svim nastupima, ali nije imao snage da se javi Goci jer je znao da se ne miri s tim da njenog muža više nema.

- Nismo se čuli skoro dva meseca, javljao sam se samo Saneli. Ona je muški podnosila naše razgovore zbog mene, iako sam osećao da bi urlikala od bola. Zato s Gocom nisam smeo da se čujem. Ona me je, naravno, svaki dan zvala, ali sam se ja plašio da joj se javim. Nisam joj ni pisao. Razmišljao sam i o našem susretu, bio sam u neizvesnosti kako ćemo se ponašati. Međutim, ona je u subotu došla u Beč - ispričao je Slobodan prepustivši se suzama.

Goca ga je po dolasku u Austriju tri puta pozvala i molila ga da se vide bar na pet minuta.

- I nisam mogao da joj odgovorim. Međutim, naš zajednički prijatelj Zoki, koji je uvek za Šauliće i mnoge druge kolege bio tu, pozvao me je i pitao da se vidimo na minut jer je u prolazu. Stvorio se brzinski. Mislio sam da će s još jednim kolegom doći, kad ono ulazi moja Goca i plače na sav glas - otkriva Bobi, kome je srce htelo da pukne od tuge i bola jer iako je prikovan za krevet, hteo je da iskoči iz njega kad je nju ugledao.

Šaban Šaulić i Slobodan Stojadinović
Šaban Šaulić i Slobodan Stojadinović, Foto: printscreen

- Majko sveta, ne mogu da opišem taj tužni trenutak koji kao da je trajao pet sati, a ne pet minuta - s tugom priča Šabanov kum.

Zbog velikog stresa koji je doživela kada je videla Bobija, koji je u nesreći zadobio teške povrede pršljenova, karlične kosti i zuba, Goca nije mogla da kontroliše emocije, pa su reagovali lekari i Šaulićeva je morala da napusti bolnicu.

- Doktori su ih bukvalno oterali. Goca je bila van sebe. Urlikala je. Otišla je, a meni je bilo još teže. Rekla mi je: "Toliko mi je teško, ali i drago, jer kao da sam mog Šabana videla" - kaže Stojadinović.

Šaban Šaulić, porodica
Šaban Šaulić, porodica, Foto: Dejan Briza/Alo!

Gordani su se vratili svi poslednji trenuci koje je provela s mužem, dodaje on, a saznala je i neke nove detalje kako se sve odvijalo kobnog dana kada je u Nemačkoj poginuo veliki pevač.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi