TAKO SE NE PONAŠA NI PREMA DŽUKELI! Lepi Mića napao Brendona, pa se oglasila njegova porodica: Bilo bi me sramota da sam mu ćerka!

"Miića priča o nekoj finoći i o higijeni, a on je sinoć popeo Brendonu na krevet sa prljavim papučama u kojima ide u prljavi WC i u kojima šeta po prljavoj kući", rekla je Brendonova sestra.

Lepi Mića
Lepi Mića, Foto: Screenshoot

Lepi Mića je sinoć žestoko vređao Branislava Radonića Brendona. I ne samo to, već mu je i pobacao hranu.

 

Kontaktirali smo Ivanu Popović, Brendonovu rođenu sestru, i proverili smo kako se ona osećala dok je gledala spornu situaciju.

– Iskreno da ti kažem, mene bi bilo stid da sam Mićina ćerka. Ono kako se on sinoć ponašao prema Brendonu, ne ponaša se ni prema nekoj džukeli. Moja porodica i ja, kao i Brendonovi fanovi, zgroženi smo Mićinim ponašanjem – rekla je Ivana.

NIJE MOGAO DA SAKRIJE TUGU Lepi Mića LIO SUZE u Zadruzi zbog žene! Zorica Marković ga tešila!

– Mića priča o nekoj finoći i o higijeni, a on je sinoć popeo Brendonu na krevet sa prljavim papučama u kojima ide u prljavi WC i u kojima šeta po prljavoj kući. Divim se bratu kako je ostao smiren i što nije reagovao. Malo ko bi ostao imun na tako nešto.

Lepi Mića
Lepi Mića, Foto: Screenshoot Youtube

– Mića je čovek koji nosi tuđu garderobu, nema svoju. Niko od porodice mu ne dolazi u studio niti se oglašava u medijima, a Brendon našu punu podršku ima i on se igra sa svima njima jer on je rijaliti igrač – navela je Brendonova sestra na kraju razgovora.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi