PREVARIO JE NJENU ĆERKU PRED MILIONIMA Ljuba besna ustala i izvređala Davida nakon što je priznao ljubav Ani! Njegova reakcija će vas zaprepastiti

Užas!

Ljuba i David
Ljuba i David, Foto: printscreen

David Dragojević sinoć je priznao da mu Ana Koraće veoma prija, i da među njima se rađa nešto više od običnog prijateljstva. 

Sinoć su zadrugari odgovarali na pitanja gledalaca, te je stiglo i pitanje za Karađorđa Subotića o tome zašto je on smatrao da je Luna Đogani imala zadatak da osvoji srce Davida Dragojevića, što sada priča i za Anu Korać.

- To sam ja tako doživeo. Za mene je ovo čarolija i čarolija na koju je David naseo i žao mi je što nije izneo svoje emocije do kraja prema mojoj ćerki, što nije raskinuo sa njom, nego je zaveo i doveo je do te situacije do koje ju je doveo. Mislim da to nije fer od strane Davida. Što nisi raskinuo sa Aleksandrom? - rekao je Karađorđe Davidu.

U celu raspravu se uključila i Ljuba Pantović. Tada je nastala velika svađa.

- Ja sam se trudio mnogo. Mislio sam da će biti bolje, ali nije išlo na bolje. Ljuba je bila i te kako protiv moje veze sa Aleksandrom. Karađorđe priča jedno, a radi drugo uvek. Desiće se raskid - govorio je David.

- Meni on kaže, kao majci, da je više učinio za Aleksandru za godinu dana, nego ja za ceo život! Hvala ti što si je sj*bao, ja je nikada nisam sj*bala. Po meni Ana nema veze sa ovim, ali on je za mene po tom pitanju dno dna. On je posvađao svoju majku i svog brata, šta je njemu da posvađa Aleksandru... Ne priča sa bratom i tatom, a meni drži predavanje. Luna je imala sreću ovde što nije ispala budala i drago mi je za Lunu... A mene kao majku ne može da komentariše jedan balavac! - pričala je Ljuba.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi