PREVARA, SVAĐE, SUZE, POMIRENJA Luna, Kija i Sloba su obeležili Zadrugu 1, a da li su oni novi trojac u Zadruzi 2? (ANKETA)

Šta vi mislite?

Luna, Kija i Sloba
Luna, Kija i Sloba, Foto: printscreen

Najpoznatiji trojac u Srbiji i regionu, Kija, Luna i Sloba, definitivno su obeležili prvu sezonu Zadruge. Naime, pevač Slobodan Radanović javno je prevario svoju suprugu Kristinu Kockar u Zadruzi sa blogerkom Lunom Đogani, nakon čega su njih dvoje bili na meti osuda.

Zbog sve češćih svađa Luna i Sloba su raskinuli, on je nastavio pevačku karijeru, Kija je takođe počela da se bavi pevanjem, dok je Luna želela da prikaže sebe u drugom svetlu, te je ponovo ušla u popularni rijaliti gde se i zaljubila. 

Čini se da je svako pronašao svoj put, a trenutno Zadrugu 2 "drma" novi trojac, David Dragojević, Aleksandra Subotić i Ana Korać.

Ana, David i Aleksandra
Ana, David i Aleksandra , Foto: printscreen

David i Aleksandra su vereni, godinama su u vezi, ali nakon njihovog ulaska u rijaliti sve je krenulo nizbrdo. Svađe su postale svakodnevne, Subotićeva je često imala izlive ljubomore što je Dragojevića počelo da guši.

Nedavno je i njegova verenica Aleksandra Subotić diskvalifikovana jer je udarila Minu Vrbaški, i od tada je David postao veoma prisan sa Anom Korać. 

Iako niko nije očekivao da će se njih dvoje prepustiti emocijama, David je to uradio, prevario je svoju verenicu sa ovom zadrugarkom.

Mnoge je ova situacija podsetila na već dobro poznati trojac Kija, Luna i Sloba. 

Šta vi mislite, da li su David, Ana i Aleksandra novi Luna, Kija i Sloba?

Ukupan broj glasova: 906

 • Da, baš podsećaju: 20% (179)
 • Ne, nikako: 80% (727)

 

Povezane vesti

 • Korisnik: Mitar
  18/01/2019 - 21:36
  Ni do kolena.
 • Korisnik: Goran
  18/01/2019 - 17:28
  NEMA SANSE DA SE POOVI...ZADRUGA NIJE NTERESANTNA,,APSOLUTNO. MOZDA MALP DAVID I ANA..OSTALO NISTA.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi