PLAŠI SE ZA ĆERKIN ŽIVOT Majka Sanje Stanković ne izlazi iz kuće zbog makroa! Dobija jezive pretnje, OVO je morala da uradi!

Majka Sanje Stanković u strahu...

Sanja Stanković
Sanja Stanković, Foto: Dejan Briza/Alo!

Zbog priča da se učesnica „Zadruge“ Sanja Stanković bavi prostitucijom, kao i zbog činjenice da je makro Mihailo Maksimović uhapšen pre nedelju dana, njena majka noćima ne spava i često dobija pretnje.

Naime, Biljana Stanković ne živi u Srbiji, nego u Švajcarskoj, ali se veoma uplašila jer je prijatelji i rođaci zovu da je pitaju šta se to dešava sa Sanjom, kada je krenula pogrešnim putem i slično. Međutim, počele su i pretnje, a kruže i priče da je baš ona uvukla ćerku u svet prostitucije. Šta su Sanjine komšije otkrile o zadrugarki, pogledajte OVDE.

 

- Biljana danima nema mira jer ju je priča da se njena Sanjom bavi prostitucijom veoma uznemirila. Svakodnevno je zovu rođaci iz Srbije da je pitaju šta je istina i šta se to dešava sa njenom ćerkom. Takođe, čovek sa kojim godinama živi u Švajcarskoj je veoma ljut jer se „loše“ vesti uvek najbrže pročuju. Naši ljudi koji su videli vesti na internetu ih osuđuju, više im se ne javljaju na ulici i izbegavaju ih. Zbog svega toga, Bilja je očajna, ne želi da izlazi iz kuće, postala je paranoična, a spomenula je da su joj stigle i preteće poruke - ispričao je izvor „Alo!“ i dodao da se Stankovićeva plaši za ćerkin život.

- Biljana je srećna što je Sanja u rijalitiju i što ne može da vidi šta se dešava u spoljašnjem svetu, ali kada izađe iz rijalitija, plaši se da je ne pozovu na razgovor u policiju ili čak da je pritvore. Pošto svakodnevno dobija preteće poruke, strahuje da će neko povrediti Sanju. Najčešće pretnje su da drži jezik za zubima ako želi da bude živa. Sanjina mama je veoma loše, depresivna je i stalno plače, a odlučila je i da promeni broj telefona zbog pretnji i stalnih poziva - završava izvor za naš list. Koja poznata glumica se bavi prostitucijoom, pogledajte OVDE.

Sanja Stanković
Sanja Stanković, Foto: Vladimir Marković/Alo!

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi